Nová DS 7: Vše podříženo eleganci

Již z vozu DS 7 Crossback, prvního 100% modelu značky DS Automobiles odhaleného v roce 2017, vyzařoval nový avantgardní duch. DS 7 Crossback, oceňovaný pro svůj bezkonkurenční interiér, výjimečnou eleganci a špičkové technologie, připravil půdu pro další modely, jako je dnešní nový model DS 7.

projít na článek

Nova HD, Nova Cinema HD, Fanda HD a Prima MAX HD na Skylinku

Došlo k uzavření dohody o dlouhodobé spolupráci mezi M7 Group a Nova Group a TV Prima. Od 2. 2. 2016 přineseme Skylink kanál Nova Sport 2 HD a Nova International.

projít na článek

Nová tvář rodiny modelů Q: Audi Q8

Audi Q8 kombinuje eleganci čtyřdveřového luxusního kupé a praktickou mnohostrannost velkého SUV. Díky své luxusní výbavě, rozsáhlému síťovému propojení a robustn&ia

projít na článek

Nova Sport 2 HD a Nova International

Parametry pro naladění nových programů Nova Sport HD, Nova International, Crime & Investigation, TV Regina a regionalnitelevize.cz.

projít na článek

Nová generace modelu Hyundai i30 kombi: spojení elegance s praktičností

Letošní Ženevský autosalon se stane svědkem odhalení nové generace modelu Hyundai i30 kombi. Nový člen modelové řady i30 přebírá od pětidveřového hatchbacku nadčasový design a př

projít na článek

TV Nova, Forum Karlín 2022

Skvělé 28. narozeniny TV Nova, koncert MIG21 a videopárty na závěr.  ... The post TV Nova, Forum Karlín 2022 appeared first on Váš DJ -.

projít na článek