Nová káva na mlýnku!

Přepadla vás náhle chuť na skvělou italskou kávu? Díky Forestbaru nemusíte prchat přes hranice! Nově u nás můžete ochutnat kávu značky Trepallini, jejíž kvalitu střeží už od roku 1886 klan rodiny Bonomi. Kávu Trepalliny, která vyniká nízkou aciditou, tvoří směs arabiky a robusty z pečlivě vybraných zrnek pocházejících z Indie, Kolumbie a Brazílie. Přijďte si pro dávku intenzivní chuti a podmanivé vůně naší nové kávy! Článek Nová káva na mlýnku! se nejdříve objevil na Forestbar.

projít na článek

RECEPT: Dalgona coffee aneb karanténní káva

RECEPT: Dalgona coffee aneb karanténní káva Většina z Vás na sociálních sítích v poslední době jistě narazila na kávu vyšlehanou do pěny. Její příprava je velmi jednoduchá a doma ji zvládne každý z Vás. Než se ale pustíme do receptu, povíme si nejprve něc

projít na článek

KÁVA, NEBO ČAJ?

KÁVA, NEBO ČAJ? A co takhle CASCARA? Cesta kávových třešní z plantáže až po finální šálek kávy je nesmírně zajímavá a hlavně složitá. Není proto divu, že se káva v dobách, kdy lidstvo ještě neznalo pražení, pila zcela jinak. Cascara je nápoj z usušených s

projít na článek

Nová Wi-fi síť

Nová Wi-fi síť Ve škole byla vybudovaná zcela nová Wifi mesh síť. Byly použity špičkové Access Pointy Ubiquiti U6-Pro (s podporou nejnovější Wi-fi 6) + další komponenty.

projít na článek

Nová laboratoř biologie a chemie

Během letních prázdnin vzniká na gymnáziu nová učebna pro výuku přírodovědných předmětů. V posledních srpnových týdnech finišují stavební práce.

projít na článek

Nová verze: 1.25

Nová verze je tu. Přináší systém přístupových oprávnění pro administrátory a mnoho dalších změn. Seznam naleznete zde.

projít na článek