Nová knihovnice

Knihovnicí obce Březina je oficiálně od dnešního dne paní Eva Muselíková. Klíče od knihovny a všechno příslušenství ji dnes předala Jana Smolková, která bohužel osobních důvodů musela práci opustit. Velice Janě děkujeme za vedení knihovny, kulturní a společenské akce a vždy dobrou náladu v naší knihovně a Evě přejeme především mnoho spokojených čtenářů.

projít na článek

Jak to bude s provozem o prázdninách?

I paní knihovnice má nárok na nějakou tu dovolenou a tak Vás informujeme o tom, kdy bude knihovna o prázdninách uzavřena. Knihovna tedy bude uzavřena v tyto pondělky: 3.7.2023 31.7.2023 21.8.2023 Tak si nezapomeňte půjčit knížky včas, ať u vody máte co

projít na článek

Nova HD, Nova Cinema HD, Fanda HD a Prima MAX HD na Skylinku

Došlo k uzavření dohody o dlouhodobé spolupráci mezi M7 Group a Nova Group a TV Prima. Od 2. 2. 2016 přineseme Skylink kanál Nova Sport 2 HD a Nova International.

projít na článek

Nova Sport 2 HD a Nova International

Parametry pro naladění nových programů Nova Sport HD, Nova International, Crime & Investigation, TV Regina a regionalnitelevize.cz.

projít na článek

TV Nova, Forum Karlín 2022

Skvělé 28. narozeniny TV Nova, koncert MIG21 a videopárty na závěr.  ... The post TV Nova, Forum Karlín 2022 appeared first on Váš DJ -.

projít na článek

Karaoke pro TV Nova

Televize Nova oslavila 25 let své existence velkolepým večírkem. V pražském Obecním domě se sešly stovky celebrit herci, moderátoři, zpěváci i politici. Hodně z nich si zkusilo naše karaoke ve stylu pořadu The Voice Česko Slovensko. Celé karaoke uváděl D

projít na článek