Nová Mazda MX-30 R-EV

Nová Mazda MX-30 R-EV se nepodobá žádnému jinému plug-in hybridu a nabízí zážitek z jízdy na elektřinu na všech vašich cestách. Díky jedinečnému rotačnímu motoru Mazda si užijete výhod elektromobilu bez nutnosti hledat na delších výletech nabíjecí stanice. Prozkoumejte detaily ztělesňující náš přístup k návrhu vozů zaměřený na člověka a užijte si pohodlný, radostný požitek z jízdy. Ten se vyznačuje vysoce kvalitními materiály, naším japonským odkazem a vášní, kterou mistři designu společnosti Mazda vkládají do každého našeho jedinečného vozu.

projít na článek

Zcela nová MAZDA CX-60

Nový vlajkový model značky Mazda odhalen - Nová Mazda CX-60.

projít na článek

ZCELA NOVÁ MAZDA MX-30

Zcela nová Mazda MX-30 byla právě oficiálně pojmenována a představena na Tokyo Motor Show: nová, zcela elektrická Mazda.

projít na článek

Zcela nová Mazda MX-30 – požitek z jízdy elektromobilem

Zcela nová Mazda MX-30 je elektromobil, který snadno odlišíte od ostatních. Je prodchnut jedinečným duchem značky Mazda a jízda v něm je přirozená a úžasně zábavná.

projít na článek

Výroba elektromobilu Mazda MX-30 zahájena

Mazda letos z oslav jen tak nevyjde. Slaví stoleté výročí, které znamená mimo jiné i limitovanou narozeninovou edici všech vozů Mazda.

projít na článek

Mazda MX-3: téměř zapomenutá továrna na radost

Vzpomínání na zajímavá auta z devadesátých let mě zaválo k malé Japonce. Vám mladším možná Mazda MX-3 nic neříká. Abych se přiznal, v devadesátkách mi také nic neříkala. Tohle auto ale zraje jako víno Příspěvek Mazda MX-3: téměř zapomenutá továrna na rado

projít na článek