Nová obchodní kancelář

V srpnu 2019 byla otevřena obchodní kancelář firmy SC Metal, s.r.o. v Zápech u Brandýsa nad Labem. Rozšířili jsme tak naše pole působnosti. The post Nová obchodní kancelář appeared first on scmetal.cz.

projít na článek

Nova HD, Nova Cinema HD, Fanda HD a Prima MAX HD na Skylinku

Došlo k uzavření dohody o dlouhodobé spolupráci mezi M7 Group a Nova Group a TV Prima. Od 2. 2. 2016 přineseme Skylink kanál Nova Sport 2 HD a Nova International.

projít na článek

Nova Sport 2 HD a Nova International

Parametry pro naladění nových programů Nova Sport HD, Nova International, Crime & Investigation, TV Regina a regionalnitelevize.cz.

projít na článek

Logistika, bankovnictví, GDPR. Mezinárodní obchodní komora (ICC ČR) poskytuje i vzdělávací kurzy

Miloš Olík je předsedou Mezinárodní obchodní komory ČR (ICC ČR), která na našem území funguje již 20 let. Samotná Mezinárodní obchodní komora vznikla však již v roce 1919. ICC ČR se kromě mezinárodního obchodu věnuje i vzdělávání, například z oblasti logi

projít na článek

TV Nova, Forum Karlín 2022

Skvělé 28. narozeniny TV Nova, koncert MIG21 a videopárty na závěr.  ... The post TV Nova, Forum Karlín 2022 appeared first on Váš DJ -.

projít na článek

ORBIT mění adresu pražské kanceláře: najdete nás na Nuselské

Po 12 letech stěhujeme svou pražskou kancelář. Nová adresa přinese ORBITu více prostoru, který (do cloudu) rostoucí společnost již nutně potřebovala.  Od pondělí 17.7.2023 nás můžete navštívit na adrese: Nuselská 419/92 14000 Praha 4 – Michle Adresa našeh

projít na článek