Nová písanka a pracovní sešit Krásně psát

Nově v našem sortimentu najdete písanku pro styl Copperplate a pracovní sešit z dílny CreativeLi.

projít na článek

Tiskací W

Jak psát tiskací velké a malé W? Jsou to dvě V vedle sebe :-). Není to těžké. Písankový list ve formátu pdf si můžete zdarma stáhnout níže The post Tiskací W first appeared on Písanka.cz.

projít na článek

První Láska - Nový single!

Jsme moc rády, že vám po dlouhé době můžeme představit novou písničku, která se jmenuje První Láska. Už ted si jí můžete poslechnout na Spotify nebo Apple Music a najdete jí i v přehrávači tady, na našich stránkách. V srpnu budeme na tuto písničku natáčet

projít na článek

Tiskací Q

Tiskací písmeno Q je lehké. Velké je vlastně O s čárkou a malé je převrácené p. The post Tiskací Q first appeared on Písanka.cz.

projít na článek

Naše nová webová prezentace

Zdravíme všechny milovníky historie a šermu. Dnešním dnem se začíná psát nová éra SHŠ Dragers. Na těchto našich nových stránkách vás budeme informovat o našem aktuálním programu a všech akcích kde nás můžete zhlédnout a poveselit se na našem vystoupení. N

projít na článek

Tiskací U

Tiskací u jsou dvě svislé čárky spojené spodním obloučkem. Nic složitého a těžkého :-). List k procvičování si můžete níže stáhnout zdarma. The post Tiskací U first appeared on Písanka.cz.

projít na článek