Nová posila našeho týmu

S radostí oznamujeme, že od září náš malý tým posílí MVDr. Mária Juhásová. Paní doktorka si projde tzv. křestem ohněm, protože bude v ordinaci od 4. 10 .9. ordinovat sama , MVDr. Váňová čerpá dovolenou, ordinační doba je stejná, stále platí objednávkový systém .

projít na článek

Už jen 2 týdny!

Přesně 14 dní nás odděluje od společného zahájení letošního Seznamováku! Celé organizační jádro našeho týmu se na Vás již velice těší a přeje příjemný zbytek prázdnin - na viděnou v kempu!

projít na článek

ROČNÍK 2016

Přípravy na již 5. ročník Seznamováku UP 2016 jsou v plném proudu! :-) Pokud máš chuť se zapojit do našeho týmu a jsi z UP, neváhej nás kontaktovat na email: [email protected]

projít na článek

Nová Wi-fi síť

Nová Wi-fi síť Ve škole byla vybudovaná zcela nová Wifi mesh síť. Byly použity špičkové Access Pointy Ubiquiti U6-Pro (s podporou nejnovější Wi-fi 6) + další komponenty.

projít na článek

Stejná ordinační doba i o prázdninách

Během letních prázdnin bude ordinační doba i pohotovost beze změn. Prosíme jen o větší trpělivost v době, kdy bude někdo z našeho týmu na dovolené. Děkujeme za pochopení a přejeme pohodové prázdniny plné dobrodružství a krásných zážitků.

projít na článek

Hledáme posily do týmu

Právě hledáme: Vedoucího montáže, Konstruktéra jednoúčelových strojů, Elektromechanika, Elektroprojektanta. Více informací v sekci Kariéra Článek Hledáme posily do týmu se nejdříve objevil na Provys.

projít na článek