Nová pravidla pro osobní bankrot

Nová šance pro osoby, které se dostali do dluhové pasti. Jelikož dlužníků přibývá, rozhodlo se ministerstvo spravedlnosti pro novelu insolvenčního zákona. Tato novela má více rozšířit možnosti oddlužení tzv. osobní bankrot.

projít na článek

Nové podmínky pro osobní bankrot v roce 2017

Dostali jste se hluboko do dluhové propasti a nedokážete své dluhy splácet? Nevíte si rady? Zachránit vás může osobní bankrot. Nepočítejte však s něčím příjemným a jednoduchým. Jaké jsou tedy pravidla a podmínky osobního bankrotu v roce 2017?

projít na článek

Kdy vyhlásit osobní bankrot?

Vzali jste si v bankovním nebo nebankovním institutu velké finanční sousto a řešíte otázku exekuce nebo osobního bankrotu? Jak se zbavit natrvalo dluhů? Právě osobní bankrot je jistým řešením, jedná se tedy o oddlužení fyzické osoby. Abyste mohli vyhlásit

projít na článek

O osobní bankrot žádá rekordní počet žadatelů

Od roku 2008, kdy vznikla možnost požádat o osobní bankrot, tuto možnost využilo přes 81 000 lidí. Ne všem žádost sice soud vyhověl, ale úspěšnost návrhů 68% je vcelku vysoká.

projít na článek

Oddlužení fyzické osoby

Pokud už vám vaše dluhy přerostly přes hlavu a prokazatelně je nezvládáte splácet, případně vám dokonce hrozí exekuce nebo už ji máte na krku, existuje pro vás ještě jedno, poslední řešení. Tím je oddlužení fyzické osoby neboli osobní bankrot. O osobní ba

projít na článek

Osobní bankrot a oddlužení

Dostali jste se do pasti splácení půjček a kolotoč nesplacených pohledávek se roztočil? Splácení půjčky řešíte další půjčkou, pravidelný příjem nestačí na uspokojování splácení dluhů, exekutoři už Vám klepou na dveře?

projít na článek