Nová pravidla sociálního distancování v UK

Nové pravidlo šesti, které zakazuje shromažďování více než šesti lidí. V Anglii, Skotsku, Walesu a Severním Irsku platí rozdílná pravidla.

projít na článek

Nabývají účinnosti nová pravidla pro překážky výkonu funkce člena orgánu v obchodní korporaci

.avia-image-container.av-ljejm6la-657272ba5e96d2aacd87080910303d26 .av-image-caption-overlay-center{ color:#ffffff; } The post Nabývají účinnosti nová pravidla pro překážky výkonu funkce člena orgánu v obchodní korporaci appeared first on UEPA.

projít na článek

Vánoce v Bournemouth letos trochu jinak

Letošní Christmas Tree Wonderland v Bournemouth se ruší kvůli sociálnímu distancování, radní v BCP potvrdili alespoň Alpine village open air.

projít na článek

Zorientujte se v nových pravidlech EU o bateriích

Nařízení o bateriích (nařízení) je evropské nařízení (2023/1542), které stanovuje nová pravidla pro celý životní cyklus baterií od jejich konstrukce, výroby, až po zpětný

projít na článek

Novela Zákona o směnárenské činnosti

  Od 1.4.2019 vejde v platnost novela zákona č. 277/2013 Sb., Zákon o směnárenské činnosti.   Jedná se zejména o nová pravidla, která by měla více chránit koncového zákazníka. 

projít na článek

Naše společnost MONTANA s.r.o. se v rámci Evropského sociálního fondu zapojila do programu Operační program Zaměstnanost 2014-2020.

Naše společnost MONTANA s.r.o. se v rámci Evropského sociálního fondu zapojila do programu Operační program Zaměstnanost 2014-2020. Na projekt je poskytnut finanční příspěvku Evropské Unie ve výši 85 % celkových způsobilých výdajů. Název projektu: Podniko

projít na článek