Nová publikace EVROPA NAD PROPASTÍ

S potěšením oznamujeme, že se nám na našem Veřejnosprávním vzdělávacím institutu podařilo společně dokončit zajímavou odbornou publikaci s názvem EVROPA NAD PROPASTÍ. Jejím autorem je náš pedagog pan Jozef Vlčej. Publikace se věnuje současným evropským krizím jako je migrace, Brexit či válka na Ukrajině a hledá možnosti jejich řešení. Knize přejeme, aby si našla co nejvíc čtenářů. Popřípadě vyvolala plodnou odbornou diskusi. Naplní se tak hlavní záměr a smysl, proč byla napsána. The post Nová publikace EVROPA NAD PROPASTÍ appeared first on Veřejnosprávní vzdělávací institut, Strážnice.

projít na článek

EVROPA MEZI DIPLOMATY

Je nám potěšením, že náš pedagog Jozef Vlčej představil náš knižní koncept Evropa nad propastí na Ministerstvu zahraničních věcí SR. Za účasti vícerých hostů jako: Miroslav Wlachovský ministr zahraničních věcí SR, Ján Kubiš tajemník EHK OSN. V knize se

projít na článek

Právě vychází nová kniha projevů Pavla Tigrida

Ústav pro studium totalitních režimů vydává knihu „Přikládáme sekeru ke kořenům lži“, jejímž podtitulem je „Rozhlasové projevy programového ředitele Rádia Svobodná Evropa v Mnichově 1951–1952 Pavla Tigrida“. V knize jsou poprvé publikovány rozhlasové proj

projít na článek

Nová Wi-fi síť

Nová Wi-fi síť Ve škole byla vybudovaná zcela nová Wifi mesh síť. Byly použity špičkové Access Pointy Ubiquiti U6-Pro (s podporou nejnovější Wi-fi 6) + další komponenty.

projít na článek

Nová laboratoř biologie a chemie

Během letních prázdnin vzniká na gymnáziu nová učebna pro výuku přírodovědných předmětů. V posledních srpnových týdnech finišují stavební práce.

projít na článek

Nová verze: 1.27

Je tu nová verze systému Cf Control. Novinka je určená zejména pro ČR. Přináší podporu RUIÁN adres a export pro ČTÚ.

projít na článek