Nová řada MC 3603 S

 K dispozici je nový přírůstek do rodiny Motion Controllerů bez pouzdra: MC3603, který je díky svým kompaktním rozměrům ideální pro integraci do výrobních zařízení a aplikací v lékařské technice. S napětím 36 V a trvalým proudem 3 A (špičkový proud 9 A) pokrývá střední výkonový rozsah do cca 100 W. Je vhodný pro běžné stejnosměrné motory se snímačem, bezkartáčové pohony a lineární motory. Možnosti vstupů a výstupů a rozhraní enkodéru jsou stejné jako u ostatních produktů této řady. Pro komunikaci jsou k dispozici rozhraní USB, RS232, CANopen a EtherCAT. Řídicí jednotka Motion Controller má již novou verzi firmwaru M. Pro zajištění jednoduchého a pohodlného nastavení systému je třeba použít nejnovější aktualizaci (verze 6.9) programu FAULHABER Motion Manager. Provedení vyhovující EMC pro všechny řídicí jednotky Motion Controller.   S uvedením nového modelu MC 3603 nyní polohové řídicí jednotky pokrývají celý rozsah aplikací typických pro miniaturní motory a mikromotory, počínaje modelem MC 3001 o velikosti poštovní známky s výkonem 30 W a proudem 1 A (špičkový proud 2 A) až po největšího člena rodiny MC 5010 s proudem 10 A (špičkový proud 30 A), který je určen pro instalaci do rozváděčů a je osvědčen především v průmyslovém sektoru. Všechny polohové řídicí jednotky splňují platné předpisy o elektromagnetické kompatibilitě. MC 3603 S Sídlo společnosti Routech s.r.o.Dr. Milady Horákové 185/66460 06 Liberec  IČO: 22795481  DIČ: CZ22795481 Pobočka Praha Routech s.r.o.Na Celné 5/524150 00 Praha 5 Menu ProduktyKe staženíAplikaceKontaktyGDPR Produkty  FAULHABER  PIEZOMOTOR  UZIMEX.CZ Společnost Routech s.r.o. je zapsána v Obchodním rejstříku C 31758 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem. Článek Nová řada MC 3603 S se nejdříve objevil na Routech.

projít na článek

KARTÁČ prádlový, plastové těleso, syntetická vlákna 3603/726

Kartáč prádlový 3603/726 Plastové těleso, syntetická vlákna (PA).

projít na článek

V.E.G. Vegetal Ethical gourmet - nová značka etického krmiva

Ze slunné Itálie k nám zavítala nová řada kompletního veganského krmiva pro psy a kočky v podobě granulí a zeleninových konzerv doplněná o pamlsky pro pejsky.

projít na článek

Annabell, 19 let, Liberec

Ahoj, jsem v Liberci nová, ráda tě poznám a zpříjemním ti všední den v prostředí diskrétního domečku. Jsem mlaďoučká štíhlá blondýnka, která má ráda sex ve všech možných polohách. Užít si se mnou můžeš nejen hezké něžné chvilky a orálek bez, ale i anál a

projít na článek

Typové domy KOMPAKT

Nová řada typových domů z projekce RD STYL, která splňuje všechny požadavky současné doby.

projít na článek

Nová řada brašen a batohů Manfrotto Advanced2

Profesionálně zpracované odolné materiály, žádaný design, důmyslně promyšlené rozložení techniky a maximální pohodlí.

projít na článek