Nová řada vzdělávání nazvaná Desatero FM

Vzdělávací společnost FM Institute se rozhodla založit novou řadou seminářů/webinářů. Mají společný název Desatero FM. Jejich společným cílem je zaměření na konkrétní aktivity nebo profese, kterých je v oblasti facility managementu mnoho. Oproti rekvalifikaci, která je zaměřena na komplexní přehled facility manažera a prokazuje mu tuto schopnost akreditovaným certifikátem, jsou semináře/webináře Desatera FM zaměřeny na taktické a provozní otázky konkrétní oblasti. Na webu FM institute je založena nová záložka, kde bude nabídka těchto akcí uváděna. V první fázi jsou nabízeny dvě akce Desatero SW správy FM služeb a Facility managementu (jednodenní seminář/webinář) a Desatero převzetí bytové nemovitosti do správy od developera (dopolední seminář/webinář). Připravovány jsou již další aktivity: Desatero facility manažera Desatero prevence rizik v oblasti BOZP a PO Desatero BOZP podle nového zákona 250/2021 Sb. Desatero manažera ostrahy Desatero správce budovy/areálu Desatero údržbáře Desatero odpadového hospodáře Desatero BIM v praxi provozovatele atd. Zásadou těchto přednášek je desatero bodů, které jsou pro danou oblast stěžejní. Toto desatero bude i osnovou přednášek. Těšíme se, že se Desatera FM stanou součástí výuky a podstatně rozšíří vzdělávací nabídky pro facility manažery na našem trhu. The post Nová řada vzdělávání nazvaná Desatero FM appeared first on FM Institute.

projít na článek

Desatero pro starší

The post Desatero pro starší first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Nova HD, Nova Cinema HD, Fanda HD a Prima MAX HD na Skylinku

Došlo k uzavření dohody o dlouhodobé spolupráci mezi M7 Group a Nova Group a TV Prima. Od 2. 2. 2016 přineseme Skylink kanál Nova Sport 2 HD a Nova International.

projít na článek

Nova Sport 2 HD a Nova International

Parametry pro naladění nových programů Nova Sport HD, Nova International, Crime & Investigation, TV Regina a regionalnitelevize.cz.

projít na článek

S platností od 4.9.2023 navyšujeme úplatu za vzdělávání

S platností od 4.9.2023 navyšujeme úplatu za vzdělávání takto: Hudební obor – individuální výuka 3100,- Kč/rok Hudební obor – PHV a skupinová výuka 2600,- Kč/rok Výtvarný obor 2500,- Kč/rok Taneční obor 2200,- Kč/rok Literárně dramatický o

projít na článek

Otevíráme dveře budoucím expertům

V zimním období loňského roku se začala psát nová kapitola ve vzájemné spolupráci mezi akademickým prostředím a průmyslem. Karel Baron, náš ředitel kontrolního oddělení, byl osloven docentem VŠB, mjr. Ing. Kamilem Soldánem Ph.D., s návrhem, zda bychom jak

projít na článek