Nová sekce Různé v Online Aplikace

Různé v Online & Aplikace Různé videa a vše ostatní. Odkaz → zde ← Článek Nová sekce Různé v Online Aplikace se nejdříve objevil na PC Service Pavel Zezula.

projít na článek

Nová sekce Online Hry

Nová sekce Online Hry Odkaz na stránku → zde ← Článek Nová sekce Online Hry se nejdříve objevil na PC Service Pavel Zezula.

projít na článek

Nová sekce Kalkulačky a výpočty online

Kalkulačky a výpočty online online kalkulačky, vzorce, nákresy a mnoho dalšího pro matematické i jiné výpočty. Odkaz → zde ← Článek Nová sekce Kalkulačky a výpočty online se nejdříve objevil na PC Service Pavel Zezula.

projít na článek

Nová videa v sekci MMCS

Byla přidána nová videa do sekce MMCS. Všem tvůrcům i účastníkům tímto děkuji. KW Článek Nová videa v sekci MMCS se nejdříve objevil na WORLD MUSADO® ASSOCIATION.

projít na článek

Nová verze aplikace 1Box Výjezd

Rozšířili jsme funkce aplikace 1Box Výjezd, která slouží pro dispečery a zásahové jednotky. Vylepšení slouží pro to, aby usnadnila ovládání aplikace Výjezd a zvýšila efektivitu pracovníků na dispečinku. Co nového aplikace obsahuje? V nastavení jsme přida

projít na článek

‚Můžete to být vy, kdo ho uvidí.‘ Pohřešované dítě v ohrožení pomůže najít nová aplikace Echo

Policisté každoročně pátrají po několika desítkách dětí v ohrožení. První hodiny jsou při záchraně klíčové, s každou další minutou šance na jejich nalezení klesá. Najít pohřešované děti má nově pomoci aplikace Echo, která by poslala informace o vyhlášeném

projít na článek