Nová skupina Fialka 2

Od 1. října 2022 otevíráme druhou třídu Fialky, tedy hlídání dětí předškolního věku. Třída je umístěna v MŠ Lentilka v Heranově ulici na sídlišti Štěpnice (v budově C v 1. patře), kousek od první skupiny na Nové Louži. V současné chvíli máme 5 volných míst. V případě zájmu volejte prosím 732 681 858 nebo pište na [email protected].

projít na článek

Fialka dočasně přestěhována do prostor Mateřského centra Medvídek

Z důvodu rekonstrukce domu služeb Na Louži bude dětský klub Fialka od 1. června 2014 dočasně přestěhován do prostor Mateřského centra Medvídek, které najdete v budově Mateřské školy na Heranově ulici č. 1348, vchod C (sídliště Štěpnice). Po dokončení stav

projít na článek

Ceník od 1. 9. 2022

Vážení rodiče, bohužel i nás se dotkl růst cen energií, a proto musíme téměř po 9 letech fungování naše služby zdražit. Aktuální ceník najdete zde: Ceník :: Fialka dětský klub (fialka-uo.cz). Doufáme, že stávající situaci pochopíte.

projít na článek

Znovuotevření

V pondělí 15.6.2020 znovu otevíráme Dětský klub Fialka po nuceném uzavření v březnu. Z důvodu mimořádných opatření to ale bude za těchto specifických podmínek: • Před první návštěvou podepíše zákonný zástupce ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ o neexistenci příznaků viro

projít na článek

Naplněná kapacita

V současné chvíli má DK Fialka plnou kapacitu na dlouhodobé hlídání. Pokud potřebujete využít naše skužby, kontaktujte nás telefonicky a domluvte se s Mílou Crhonkovou na možném postupu. Děkujeme za pochopení.

projít na článek

Uzavření od 1. března 2021

Vážení rodiče, na základě mimořádného opatření ze dne 26. února 2021 bude Dětský klub Fialka až do odvolání uzavřen. O jeho znovuotevření se prosím informujte nejdříve 19. března 2021 na telefonu 732 681 858. Děkujeme za pochopení.

projít na článek