Nová Toyota RAV4 2023

Toyota odhaluje sérii vylepšení nového modelu RAV4 v modelovém provedení 2023. Celá řada změn je zaměřena na větší komfort na palubě vozu. Zdokonaleny jsou nové multimediální systémy a nový digitální přístrojový štít s možností přizpůsobení podle potřeb řidiče. Vylepšení se dotýkají i bezpečnosti, konkrétně nových funkcí, o něž byl rozšířen paket bezpečnostních technologií Toyota Safety Sense.

projít na článek

Nová Toyota RAV4 ADVENTURE

Nová Toyota RAV4 ADVENTURE je hybrid, který se může vydat kamkoli.

projít na článek

Toyota RAV4 dostává nové provedení GR SPORT

Modelová řada Toyota RAV4 dostává nový sportovnější rozměr v podobě nového provedení GR SPORT. V návaznosti na úspěšné uvedení výbavových linií

projít na článek

Toyota odhalila nový model RAV4 Plug-in Hybrid

Světovou premiérou nového modelu RAV4 Plug-in Hybrid na autosalonu v Los Angeles otevírá Toyota novou důležitou kapitolu v historii modelu RAV4, celosvětově prvního SUV pro rekreaci a volný čas.

projít na článek

Nová Toyota Corolla a RAV4 získaly nejvyšší hodnocení

Letos uvedené modely Toyota Corolla a RAV4 dosáhly maximálního pětihvězdičkového výsledku v nejnovějších přísnějších testech bezpečnosti vozidel (2019) organizace Euro NCAP.

projít na článek

RAV4 Plug-in Hybrid je nová hybridní vlajková loď Toyoty

Nová Toyota RAV4 Plug-in Hybrid stojí na vrcholu modelové řady RAV4 a stává se vlajkovou lodí hybridních vozů značky. Prodeje budou zahájeny v druhé polovině roku 2020.

projít na článek