Nová vlna AI oper: Revoluce v české operní scéně

Nová vlna AI oper: Revoluce v české operní scéně V posledním roce se na české YouTube scéně objevuje fenomén, který by byl ještě nedávno považován za science fiction – opery vytvářené za pomoci umělé inteligence. V Suno AI, je totiž možné za pomocí přidání textu a podnětu ke stylu hudby generovat klasické skladby. Tento přístup přináší zcela nové zážitky a Češi se samozřejmě chytli klasických bizárů a virálních videí, jež posouvají hranice toho, co si tradičně představujeme pod pojmem opera. Článek Nová vlna AI oper: Revoluce v české operní scéně se nejdříve objevil na d3arts.cz.

projít na článek

Pozvánka Zahradní

Na festivalu Zahrada 2009 se  s námi můžete setkat v pátek 3.července. Od 14.00 začíná na scéně Zámek sólový písničkářský recitál Petra Linharta, od 16.00 na scéně Kaplička pak recitál Majerovek.

projít na článek

Nová zelená úsporám 2015

Nová zelená úsporám 2015 letos přináší trochu změn. Na pasivní domy sice dostanou žádající o něco méně, ale zase nová vlna přináší nová pozitiviva: odpadá nutnost používat výrobky s SVT kódem jen jako doporučené. To je výhodné hlavně u rekonstrukcí a ny

projít na článek

Debustrol Kultovní revoluce (videoklip)

Debustrol vypustil do světa nové video. The post Debustrol – Kultovní revoluce (videoklip) first appeared on RockAndMetal.cz.

projít na článek

AKCE: Vlna 75mm - modrá s tailem

KKulová puma 75mm. Efekt modrá vlna s tailem. prodejné na průkaz odpalovače

projít na článek

NOVINKA: Vlna 100mm - stříbrná - Titan

Kulová puma 100mm. Efekt stříbrná vlna Titan. prodejné na průkaz odpalovače

projít na článek