Nová webová prezentace

Dovolujeme si Vám představit nový vzhled a strukturu internetových stránek společnosti. Stránky jsou koncipované tak, aby bylo možné obsah zobrazovat na zařízení různých velikostí od monitoru přes tablet až po mobilní telefony a poskytnout tak uživatelům lepší pocit z jejich prohlížení.

projít na článek

Webová prezentace byla spuštěna

Dne 23.2. byla spuštěna nová webová prezentace Centra prenatální diagnostiky. Na stránkách se dozvíte vše o prenatální diagnostice, odběru plodové vody (amniocentéze), Downovu syndromu atd.

projít na článek

Plusenergetický dům za polárním kruhem

Těsně za polárním kruhem vzniká hotel vystavěný v plusenergetickém standardu a s minimálním ekologickou stopou. Jeho energetická spotřeba je snížena na 15% a budova vyrábí více energie než spotřebovává. Celkové uspořádání respektuje udržitelnost, estetiku

projít na článek

Do Arcane – Webová stránka festivalu

Listy League of Legends Listy League of Legends - Příběhy, zábava a česko-slovenská komunita! Prozkoumejte archiv piltoverské Rady a ponořte se hlouběji do světa Arcane! Do Arcane – Webová stránka festivalu Kr.Pa.

projít na článek

Webové prezentace OZP

Naši zdravotně postižení se začínají učit jednoduché webové prezentace. S využitím WordPress připraví zákazníkovi opravdu základní stránky. Takovou práci mohou dělat z domova. Navíc mohou pomoci získat stránky malým podnikatelům či živnostníkům, kteří si

projít na článek

Nová zelená úsporám vyřídíme za vás

Našim zákazníkům nabízíme vyřízení dotací z dotačního programu  Nová zelená úsporám.  Příspěvek Nová zelená úsporám vyřídíme za vás pochází z ETB Solar s.r.o.

projít na článek