Nová zelená úsporám

Zajistíme poradenství pro bytové a rodinné domy Na tomto základě doporučíme opatření, vedoucí kmaximální výši dotace Jsme připraveni vyhotovit podrobnou žádost, zajistíme realizaci na klíč, tzn. projekt, výběr dodavatele, energetický audit a realizaci stavby, včetně spolupráce skontrolními orgány Jsme schopni řešit fotovoltaické systémy, stínění, výměnu oken, dveří a zdroje tepla Článek Nová zelená úsporám se nejdříve objevil na SOLEDPRO s.r.o..

projít na článek

Zelená úsporám

The post Zelená úsporám first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Fotovoltaika Roztoky uPrahy

Fotovoltaika Roztoky u PrahyV rodinném domě u Prahy jsme před několika lety realizovali chytrou elektroinstalaci Loxone a obyvatelé si již komfortní život v domě bez Loxone neumí představit. Na naší společnost se letos opět s důvěrou obrátili poté, co se

projít na článek

Nova HD, Nova Cinema HD, Fanda HD a Prima MAX HD na Skylinku

Došlo k uzavření dohody o dlouhodobé spolupráci mezi M7 Group a Nova Group a TV Prima. Od 2. 2. 2016 přineseme Skylink kanál Nova Sport 2 HD a Nova International.

projít na článek

Nova Sport 2 HD a Nova International

Parametry pro naladění nových programů Nova Sport HD, Nova International, Crime & Investigation, TV Regina a regionalnitelevize.cz.

projít na článek

Zelená záplava

Dodávka strojů za námi. Jsme velice rádi, když vidíme tuto "zelenou záplavu" strojů, po finální instalaci naší poslední dodávky k našemu důležitému a dlouhodobému zákazníkovi. Je skvělé vidět, důvěru v naše stroje a služby, který se každým dnem snažíme zl

projít na článek