Nové akční letáky #12. týden: Španělský týden v Lidlu, máslo v Albertu, vejce v Kauflandu

Zajímají vás akční nabídky a slevy tohoto týdne? Proto je tu Tipli a jeho Letáková hlídka! Přinášíme nejnovější přehlídku všech lákavých produktů, které na pultech seženete za super ceny. Připravte si nákupní tašky, vyrážíme do obchodů!

projít na článek

Nové akční letáky #38 týden - XXL týden v Lidlu, Hera za 12,90 Kč v Globusu, sleva 20 % na F&F v Tescu

Chcete vědět, kde nejvýhodněji nakoupíte běžné potraviny jako vejce nebo máslo? Nebo své oblíbené pivo? Kromě potravin nakoupíte tento týden výhodně také módu F&F se slevou až 20 %. Přinášíme to nejlepší z aktuálních akčních letáků pro tento týden.

projít na článek

Nové akční letáky #8. týden: Vejce v Penny, Řecký týden v Lidlu

Letáková hlídka je opět tady a i tentokrát pro vás sleduje ty nejlepší akční nabídky z celého týdne. Co byste rádi naservírovali rodině k obědu? Na výběr je kachna, kuře, mořské plody a něco se najde také pro milovníky řecké kuchyně.

projít na článek

Nové akční letáky #10. týden: Káva v Albertu, MDŽ v Bille a Akce lesk v Lidlu

Jakou skvělou nabídku si připravily obchody v tomto týdnu? Na to odpovídá Tipli Letáková hlídka! Přehlídka toho nejlepšího, co v supermarketech a hypermarketech najdete, už na vás čeká!

projít na článek

Kaufino.cz - nejnovější letáky a akce

Prohlížejte si slevové letáky snadno z pohodlí doma na novém webu Kaufino.cz. Akční letáky supermarketů zde najdete přehledně srovnané a vždy aktuálním. Hledání slev už pohodlnější být nemůže!

projít na článek

Planeo elektro - aktuální leták na tento týden

Kvalitu, akční Planeo letáky, nízké ceny a přátelský přístup k zákazníkovi naleznete ve všech 250 prodejnách Planea elektra v celé České republice! Jaké zlevněné elektro zboží najdete v aktuálním Planeo letáku?

projít na článek