Nové číslo magazínu Na scestí je venku

Letošní první číslo časopisu Na scestí se věnuje tématu „Hra.“ Pod vedením šéfredaktora Pavla Oulíka vznikla řada zajímavých článků o hrách v nejrůznější podobě, jejichž autory jsou například Kateřina Málková, Michal Kašpar, Tereza Saxlová nebo Tomáš Vaněk. Křest čísla Na scestí, v celkovém pořadí už sedmého, proběhne v kavárně Liberál 3.10. 2022 od 18:30 hodin. Hosty navazujícího literárního [] The post Nové číslo magazínu Na scestí je venku first appeared on .

projít na článek

Představujeme nové číslo SeneCura Magazínu

The post Představujeme nové číslo SeneCura Magazínu appeared first on SeneCura.

projít na článek

Recenze v magazínu STEREO VIDEO

Test našeho předzesilovače P1 v magazínu STEREO & VIDEO. Recenzi si můžete přečíst zde. The post Recenze v magazínu STEREO & VIDEO appeared first on STRANKA.

projít na článek

Vyšlo zimní číslo magazínu Nové automobily v ČR

Právě vychází nové číslo magazínu Nové automobily v ČR (Zima 2016) plné zajímavostí o nových, autonomních, sportovních a luxusních vozech.

projít na článek

Napsali o nás v podnikatelském magazínu Profit

Ve druhém čísle podnikatelského magazínu Profit napsali o naši rodinné firmě Velebný & Fam článek. Magazín Profit je k dostání v každém novinovém stánku.

projít na článek

Obsah magazínu AKVÁRIUM živě 4/2015

Dnes byly dodány i podklady pro zpracování obsahu čtvrtého čísla akvaristického magazínu AKVÁRIUM živě ročníku 2015. Takže obsahy jsou opět kompletní.

projít na článek