Nové designy

Když jsme už s přítelem konečně našli náš vysněný byt, tak jsme si řekli, že si uděláme interiér opravdu dokonalý. Chtěli jsme mít takový interiér, který jsme si přáli celý život. Tedy ne celý život, jak se třeba myslíte, ale přáli jsme si to tak dlouho, dokud jsme se ještě nepotkali. Protože já jsem vždycky snila o tom, že jednoho dne budu mít opravdu krásné bydlení, a to hlavně interiér. A ani mi tak nezáleželo na exteriéru, spíše ale na interiéru. Sice nevím proč, ale každý člověk to má doma úplně jinak. Proto jsem příteli řekla, že bych byl opravdu nadšená, kdyby třeba například interiér mi nechal, abych si ho mohla sama předělat k obrazu svému. Mě by to tak bavilo! A přítel samozřejmě ze začátku koulel očima a říkal, že by se také na tom chtěl podílet, ale potom řekl, že když je on skoro většinu času v práci a já doma, tak by bylo nejlepší, aby interiér byl hlavně podle mě, aby se mi tam líbilo. Protože já totiž pracuji hlavně z domu, takže mně by se opravdu hodilo to, kdyby interiér byl zařízený hlavně podle mě, takže jsme si s přítelem také řekli, že alespoň uděláme obývák, kuchyň a ložnici podle mého názoru a dětské pokoje, které byly dva, tak to zase navrhne přítel s dětmi. Byli jsme oba dva spokojení a řekli jsme si, že si objednáme také některého specialistu, které navrhuje interiéry. A proto jsme také na webové stránce bydesign.cz sehnali jednoho specialistu, který navrhuje interiéry bytů a domů. A byli jsme překvapeni, když i cena byla příjemná. Proto jsme se s panem designérem dohodli, abychom věděli, do čeho jdeme. A udělali jsme také návrh. Tady vám odborníci všechno zpracují a také vám ukáží, jak by to asi mělo vypadat. Pokud i vy hledáte nějakého speciálního a spolehlivého bytového architekta nebo designéra, tak se nebojte obrátit na zmíněné webové stránky, kde se dozvíte více informací, co a jak dělat, abyste měli opravdu krásný interiér a aby se vám tam opravdu dobře žilo. A bytový architekt Bydesign.cz vám jistě splní vaše sny o bydlení. Článek Nové designy se nejdříve objevil na Ajro.

  • Web: Ajro
  • Aktualizace: 17.5.2024
projít na článek

Ikonické hodinky: Od klasiky po moderní designy

Hodinky nejsou jen prostým nástrojem pro měření času, ale také významným módním doplňkem a symbolem statusu. Od svého vzniku prošly hodinky dlouhou cestou vývoje, během které se z jednoduchých časoměrných přístrojů proměnily v sofistikované kousky, jež re

projít na článek

Nové svatební knihy

Svatební kniha je krásnou vzpomínkou na Váš velký svatební den. Prohlédněte si naše nové designy, které jsme pro Vás připravili. Ke všem teď najdete i kompletní sadu se svatebním oznámením a dalšími tiskovinami.

projít na článek

Nahřívaný tabák a nové chutě: Přehled inovací společnosti MOK

Úvod Nahřívaný tabák je jednou z moderních alternativ klasickému kouření. Ačkoliv se někteří spotřebitelé snaží najít méně škodlivou alternativu k klasickým cigaretám, je důležité zdůraznit, že jakékoli výrobky obsahující tabák mají svá zdravotní rizika.

projít na článek

Nové chladící vitríny v Trefě Nové Hrady

V prodejně Trefa Nové Hrady byly instalovány nové samoobslužné chladící vitríny pro mléčné výrobky a lahůdky.

projít na článek

Připravujeme pro Vás stále něco nového!

Co chvíli nové vzory a také nové střihy. Vždy, když mají naši dodavatelé něco hezké skladem, hned to pro Vás objednáváme a vytváříme z toho nové kousky.

projít na článek