Nové hřiště

Před Rackem máme u dětí velmi populární hřiště. Letos jsme ho kompletně předělali, podívejte se! The post Nové hřiště first appeared on Hotel Racek.

projít na článek

Dětské dopravní hřiště TDI

Dětské dopravní hřiště kompletní rekonstrukce Výkon technického dozoru investora Přestavba a modernizace staršího dětského dopravního hřiště s využitím nejnovějších prvků dopravního řízení a značení. Nové zahradní a herní prvky pro děti.Příspěvek Dětské

projít na článek

Dočasné uzavření sokolského hřiště

Z důvodu výstavby nového herního prvku je dočasně uzavřené sokolské hřiště. Doba uzavření se předpokládá do 2.7.2023. Děkujeme za pochopení. The post Dočasné uzavření sokolského hřiště appeared first on Lhota u Vyškova.

projít na článek

Sokolské hřiště je znovu otevřeno

Sokolské hřiště je po týdnu znovu otevřeno veřejnosti. Na vaše děti tam čeká nový horní prvek, jeho fotografie si můžete prohlédnout v galerii. Budeme rádi, když ho dojdete vyzkoušet a budete se k němu chovat tak, aby tam vydrželo nejen pro vás. Děkuje

projít na článek

Nezapomeňte připravit své hřiště na plný provoz včas - ALESTRA s.r.o.

Začátek roku je nejlepší dobou ke splnění povinností všech provozovatelů dětského hřiště, kterou jim určuje norma ČSN EN 1176-7.

projít na článek

Resort Hulín

Resort dále nabízí mnoho prostoru a aktivit pro ukrácení dlouhé chvíle. K dispozici je bowling, minigolf, hřiště na beach volejbal a multifunkční sportovní hřiště. Resortu také patří 5 okolních rybníků. Pro rodiny s dětmi je dětský koutek.

projít na článek