Nové i ojeté vozy značky Ford

Sledujete aktuální nabídku na prodej nových či ojetých vozů? Nemáte dostatek financí na Váš nový automobil? Co tahle si pořídit ojetý vůz? Vyberte si znbsp;široké nabídky ojetých vozů na internetu třeba na stránkách autobazaru Ford. Všechny nabízené vozy jsou prověřené a splňují všechny parametry, co se týče kvality. Prověření původu a stáří vozidla...číst článek

projít na článek

Obytné vozy nově zařazeno v eshopu www. eshop-autoknor.cz

Nově jsme zařadili nabídku obytných vozidel do eshopu www.eshop-autoknor.cz, najdete je v levým slopečku s názvem Obytné vozy.

projít na článek

Nové značky v našich stájích

S radostí vám oznamujeme, že jsme se nově stali oficiálními zástupci značek RTR Vehicles, KOOKS a Mountune. The post Nové značky v našich stájích appeared first on UNITESTA spol. s r.o..

projít na článek

Zemřel autokrosař Jan Hovorka

Po krátké nemoci nás ve věku 82 let opustil pan Jan Hovorka. Jan se věnoval v autocrossu především třídě plechových vozů. Mohli jsme ho vídat za volantem, VW Brouk, Subaru, Porsche 911, Honda Civic, Ford Escort, Ford Ka.

projít na článek

Nově zastupujeme značku Air Design

Oznamujeme, že od letošního roku zastupujeme značku Air Design, výrobce bodykitů pro americké vozy. Katalog produktů Air Design The post Nově zastupujeme značku Air Design appeared first on UNITESTA spol. s r.o..

projít na článek

Synpo na Zbirožském hasičském Tatrování

Synpo se účastnilo Zbirožského hasičského Tatrování,kde mimo jiné představilo veřejnosti nové odstíny pro hasičské vozy.

projít na článek