Nové infotabule zvou na jarmark

Jelikož někteří naši spoluobčané nepoužívají internet, instalovali jsme dnes v Tylovicích dvě infotabule. Poděkování patří Ladislavu Hanzlíkovi a Jiřímu Martinkovi, kteří plastové nástěnky sehnali a také instalovali. Jedna z nich zve na tylovský jarmark na novém plotě Dany Drahotové Nezdařilové naproti mateřské škole a druhá na garáži Martinkových v ulici Za Hážovkou. 

projít na článek

Vánoční jarmark

AKTUALIZACE: Vzhledem k velmi nepříznivé předpovědi počasí se bude vánoční jarmark konat od 16.30 hod. v přízemí a 1. patře hlavní budovy školy. Vážení rodiče, prarodiče a přátelé školy, srdečně Vás zveme na náš tradiční VÁNOČNÍ JARMARK a zpívání koled

projít na článek

Pozvánka na druhý Tylovský jarmark

Milí Tylovjané, rok s rokem se sešel a my pořádáme druhý Tylovský jarmark. Poznačte si do kalendáře termín – sobotu 24. června 2023 – a přijďte se pozdravit se sousedy a taky nakoupit nejrůznější produkty. Začínáme v 11 hodin opět v zahradním areálu pivn

projít na článek

Pozvánka na Tylovskou pouť 2023

Rok s rokem se sešel a farníci s dobrovolnými hasiči nás, Tylovjany, opět zvou na pouť. Koná se v sobotu 6. srpna 2023 a organizátoři samozřejmě zvou i přátele a kamarády z okolních obcí. Připravili bohatý program, takže se máme na co těšit:)  

projít na článek

Hasiči zvou na Kácení máje

SDH Tylovice srdečně zvou všechny spoluobčany na Kácení máje, které se bude konat 1. června 2013 od 15 hodin na Dolině. K poslechu a tanci zahraje Elvis Band. Bohaté občerstvení zajištěno. V případě velmi nepříznivého počasí se akce odkládá na neurčito.

projít na článek

Zveme Vás na jarní handmade jarmark 7. 4. 2019 v Hotelu Rudolf

Zveme vás na unikátní havířovskou akci v hotelu Rudolf - Jarní handmade jarmark 2019. Jsme hrdými partnery této akce a budeme mít na jarmarku svůj vlastní stánek. Budeme rádi, když se zastavíte... ;)

projít na článek