Nové modely užitkových vozů Volkswagen

VW Užitkové vozy se bude na veletrhu IAA Transportation 2022 prezentovat velmi rozmanitou nabídkou nových modelů. Kromě globálně elektrizujícího modelu ID. Buzz a zcela nového pick-upu Amarok se jedná o zajímavé speciální vozy od výrobců přestaveb, kteří zde prezentují důmyslná řešení v téměř všech segmentech. Mezi hvězdy veletrhu patří první zásahový vůz pro pohotovostní lékařské služby na základě modelu ID. Buzz. Kromě toho v Hannoveru debutují také inovativní koncepty úprav dalších modelů značky od nového Multivanu ve verzi pro taxislužby až po nejrůznější druhy přestaveb pro úspěšný model Crafter.

projít na článek

Elektrická ofenzíva v segmentu lehkých užitkových vozů

Na autosalonu užitkových vozů v Birminghamu (30. dubna – 2. května) představuje skupina PSA v předpremiéře modely Peugeot Boxer Electric a Citroën Jumper Electric.

projít na článek

Modernizace ikonického kempovacího vozu Volkswagen

Volkswagen zveřejnil první skici nového modelu California 6.1.

projít na článek

Opel zvyšuje prodeje lehkých užitkových vozů

V ČR Opel meziročně posílil v LUV segmentu o 27 procent. V ČR bude flotila vozů Opel Movano sloužit zákazníkům řetězce prodejen OBI.

projít na článek

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI, rok 2012, 44, luxusní výbava, Sport Style, diesel, cena 299.990 Kč

PRODÁNO Prodáme Volkswagen Tiguan 2.0 TDI s luxusní výbavou Sport & Style, která zahrnuje kožená sedadla, bi-xenonové světlomety, digitální dvouokruhovou klimatizaci nebo panoramatickou střechu. Tento Volkswagen Tiguan je v provozu od října 2012 a má

projít na článek

Volkswagen Užitkové vozy nabízí 5letou záruku za výhodných podmínek

Volkswagen Užitkové vozy poskytuje pro téměř všechny modely značky zvýhodněnou nabídku pětileté záruky výrobce s omezením na 200 000 km.

projít na článek