Nové možnosti v léčbě karcinomu ledviny, 5. 6. 2024 v Brně

Masarykův onkologický ústav a agentura FILENO s.r.o. si Vás dovolují pozvat na seminář Nové možnosti v léčbě karcinomu ledviny, který se koná pod odbornou záštitou Sekce Uroonkologie České onkologické společnosti dne 5. 6. 2024 od 16:00 do 17:30 hodin v restauraci Monte Bú, Údolní 532/76. Brno. K dispozici program, online registrace otevřena.

projít na článek

Hope, hype and biology, 13. - 14. května 2024 v Praze

Uroonkologická sekce ČOS vás zve na sympozium o současné léčbě karcinomu močového měchýře, který se koná 13. -14. května v Praze pod názvem Hope, hype and biology a podtitulem The Current Treatment Landscape in Bladder Cancer.

projít na článek

XXII. pankreatologický den, 20. 6. v Olomouci

Zveme Vás k účasti na XXII. Pankreatologickém dnu Českého pankreatologického klubu. Letos nově jsou srdečně zváni jak mladí onkologové před onkologickou atestací, tak onkologové, kteří se problematikou karcinomu pankreatu dlouhodobě zabývají, abychom navá

projít na článek

Nově rozvozová služba

Nově si naše některá jídla můžete objednat i přes společnost WOLT. Navíc akce od 4.3. 2024 do 17.3. 2024 sleva 15%. WWW.WOLT.CZ The post Nově rozvozová služba appeared first on Klub EX.

projít na článek

Homeopatie a děti

Dítě je po homeopatické léčbě odolnější a nemoci se nevracejí. Naopak po léčbě antibiotiky je organismus oslabený a hrozí, že dítě brzy po uzdravení zase "něco chytne".

projít na článek