Nové normy BOZP a PO - srpen 2024

Nové normy související s bezpečností a ochranou zdraví při práci, které vyšly ve věstníku ÚNMZ - srpen 2024.

projít na článek

Nové normy BOZP - červen 2024

Nové normy ČSN související s bezpečností a ochranou zdraví při práci a příbuznými obory, které vyšly ve věstníku ÚNMZ červen 2024.

projít na článek

Nové normy - BOZP a PO - červenec 2024

Nové normy související s bezpečností a ochranou zdraví při práci a požární ochranou, které vyšly ve Věstníku ÚNMZ - červenec 2024.

projít na článek

Letní kurzy

Letní kurzy 2020 Letní kurz sestává celkem z 5 devadesátiminutových lekcí. Je zaměřen na vybraná konverzační témata, rozšiřování slovní zásoby a komunikaci v nejčastějších situacích. Vedle konverzačních kurzů otevíráme i kurzy pro úplné začátečníky, ve kt

projít na článek

Skanzen Rožnov pod Radhoštěm program srpen 2017

Srpen ve Valašském muzeu Druhá polovina prázdnin slibuje všem milovníkům výletů a turistiky, mířících do Valašského muzea v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm, opravdu bohaté zážitky. Celkem šest zajímavým akcí návštěvníky provede nejrůznějšími stránkami lid

projít na článek

Volné termíny na srpen

JIŽ OBSAZENO Uvolnily se nám 2 prázdninové termíny. Quo Vadis 7/8 9/8/2020 Áda 11/8 14/8/2020 Kdo dřív přijde a objedná, ten popluje!!! Rezervace na [email protected] Článek Volné termíny na srpen se nejdříve objevil na Půjčovna lodí.

projít na článek