Nové stránky

Naše webové stránky prošly v závěru roku 2020 kompletním redesignem. Vedla nás k tomu především potřeba jejich použitelnosti na moderních zařízeních, jako jsou mobilní telefony, tablety a podobně. Redesign byl také vhodnou příležitostí k modernizaci grafického a barevného schématu a aktualizaci obsahu tak, abyste se zde cítili co nejlépe a snadno se orientovali v nabídce našich služeb.Věříme, že se Vám výsledek našeho snažení líbí.

projít na článek

BEST-NET má nové www stránky

Po letech dřiny jsou tu nové stránky a to již třetí verze za posledních 15 let fungování naší společnosti. Jak běžel čas.

projít na článek

Navštivte nové stránky

Zajímá vás více nových informací? Navštivte nové stránky www.romanamatyasovagdv.cz Nový web The post Navštivte nové stránky appeared first on Romana Matyášová.

projít na článek

Nové webové stránky

S radostí vám oznamujeme, že od března jsme spustili nové webové stránky, které dostaly nový moderní design. Věříme, že se vám nový web bude líbit. Článek Nové webové stránky se nejdříve objevil na Amsoft Ostrava.

projít na článek

Nové webové stránky

Dnešním dnem spouštíme nové webové stránky skupiny Depeche Mode Revival band. Staré nenávratně odkráčely do minulosti a s novými přichází spoustu změn. Stránky budou více komunikativnější s našimi fanoušky, provázanost s Facebookem je samozřejmost. Pevně

projít na článek

Nové stránky Hotelu Veronika

Vážení klienti, nacházíte se na nových internetových stránkách Hotelu Veronika. Věříme, že se Vám budou stránky líbit a plně využijete jejich nové funkce, jako například online rezervaci ubytování a služeb. The post Nové stránky Hotelu Veronika appear

projít na článek