Nové strojní zařízení na výrobu pletiva

Nové strojní zařízení na výrobu pletivaKoupily jsme stojní zařízení od firmy M.K.Harazin s.r.o. , na výrobu pletiva a příslušenství k plotům. The post Nové strojní zařízení na výrobu pletiva first appeared on Kvalitní ploty a oplocení Olomouc a okolí.

projít na článek

Podklady požadované revizním technikem pro vykonání výchozí revize el. zařízení

Co bude požadovat REVIZNÍ TECHNIK (schválně píši velkými písmeny, neboť je mezi námi spousta revizních techniků, kteří si nezaslouží ani zmínku o tom, že jsou revizními techniky a díky svým postupům by měli okamžitě přijít o razítko): - projektová dokum

projít na článek

Bezpečné pletivové panely TROAX

Nabízené produkty nabízíme včetně montáže. Výrobky a systémy Troax splňují všechny požadavky Směrnice pro strojní zařízení 2006/42/ES.

projít na článek

Zařízení pro destilaci vody

Zařízení pro destilaci vody Stroj se se perfektně hodí pro výrobu destilované vody v ordinaci nebo salonu Toto zařízení odstraňuje minerály a chemikálie z vody. Incl. filtr (jsou k dispozici také samostatně) Napětí: 220v-240v Výkon: 750 W Certifikac

projít na článek

Pletivo PILONET

SUPER cena! na pletiva PILONET, které jsme zařadili do sortimentu.

projít na článek

RenAM 500 - systémy pro aditivní výrobu z kovu (3D tisk)

Systémy pro aditivní výrobu společnosti Renishaw umožňují výrobu složitých součástí přímo ze souborů CAD technologii laserového spékání kovového prášku.

projít na článek