Nové webové stránky

Je spuštěn nový web, kde jsou informace o každém odvětví, kterým se náš podnik zabývá. Můžete se seznámit například s oceněními, které získaly naše plemenice či se informovat co se děje na našich polích. Součástí webu je i blog, kde si budete moc přečíst vždy čerstvé podnikové novinky či aktuality ze zemědělství jako takového. Web obsahuje žánrové fotografie a videa, za které bychom rádi poděkovali Jardovi Marešová ml. a jeho ženě, Bc.Davidu Bílému, Radkovi Mayerovi, Honzovi Kocmánkovi a všem ostatním, jejichž fotky byly použity. Článek Nové webové stránky se nejdříve objevil na VOD Kámen.

projít na článek

Nové webové stránky

S radostí vám oznamujeme, že od března jsme spustili nové webové stránky, které dostaly nový moderní design. Věříme, že se vám nový web bude líbit. Článek Nové webové stránky se nejdříve objevil na Amsoft Ostrava.

projít na článek

Nové webové stránky

Dnešním dnem spouštíme nové webové stránky skupiny Depeche Mode Revival band. Staré nenávratně odkráčely do minulosti a s novými přichází spoustu změn. Stránky budou více komunikativnější s našimi fanoušky, provázanost s Facebookem je samozřejmost. Pevně

projít na článek

Webové stránky v novém designu

Vítejte! S radostí Vám oznamujeme, že jsme spustili nové webové stránky. Webové stránky v novém designu viz. Daniela Regalová v Default. Značky: Firemní sdělení.

projít na článek

Nové webové stránky

Po otevření nových ordinací dostaly modernější vzhled i naše webové stránky. Rozšířili jsme sekci Náš tým, kde se dozvíte více o našich  specializacích. Pokud budete chtít, můžete se zde jedním kliknutím objednat přímo ke konkrétnímu terapeutovi. Pacientů

projít na článek

Nové webové stránky

Právě jsme spustili naše nové webové stránky. Doufáme, že se Vám budou líbit a za případné nedostatky se předem omlouváme. Pokusíme se je v co nejkratší možné době odstranit.

projít na článek