Nové zastoupení naši značky Velebný & Fam v Rusku ve městech Moskva a Jaroslavl

Významný milník nastal u naši rodinné firmy, když se nám podařilo uspět s vysokou kvalitou výšivky, která je požadována v Rusku. Zastoupení naši značky Velebný & Fam v Moskvě a Jaroslavli na sebe nenechalo dlouho čekat. Vznikla strategická dohoda o vzájemné spolupráci s největší vyšívací firmou v Rusku.

projít na článek

Napsali o nás v podnikatelském magazínu Profit

Ve druhém čísle podnikatelského magazínu Profit napsali o naši rodinné firmě Velebný & Fam článek. Magazín Profit je k dostání v každém novinovém stánku.

projít na článek

PyroCar 2014 opět vystavujeme vlajky, nášivky, odznaky a vše pro hasiče v Přibyslavi na letišti 29 - 31. 8. 2014

PyroCar 2014 zveme všechny hasiče a příznivce hasičských tradic do Přibyslavi, kde budeme prezentovat vyšívanou výrobu naši rodinné firmy Velebný & Fam s.r.o. Těšíme se na setkání s Vámi a také celkovou zábavu připravenou pořadateli.

projít na článek

Firma Velebný & Fam se podílí na obnově zámku Jemnice

Zámek Jemnice se promění v Evropské rehabilitační centrum leteckého maršála RAF a armádního generála Karla Janouška.

projít na článek

PEUGEOT má k dispozici AUTOKLIENT k testování

Významní prodejci značky PEUGEOT již delší dobu využívají nejen specializovaný portál AUTOSYSTEM pro nabídku a prodej nových vozů, ale mají k dispozici i další aplikace společnosti AutoSystem – AUTO-LINK a AUTOKLIENT. V uplynulých dnech pr

projít na článek

Fanoušci značky SEAT zvolili pro nové SUV označení Tarraco

SEAT Tarraco. Tak zní označení třetího SUV značky. Celkem 146 124 fanoušků značky SEAT ze 134 zemí, kteří se zúčastnili finálového kola ankety #SEATseekingName, rozhodlo, že nové SUV &s

projít na článek