Nové zboží: LEGO CITY 60418 Mobilní kriminalistická laboratoř

Zločinci jsou na útěku! Kdo je dopadne? Přece policisté za pomoci skvěle vybavené mobilní kriminalistické laboratoře. Dvouúrovňová LEGO® laboratoř je vybavena mapou, monitory, vězením a samozřejmě také kávovarem.

projít na článek

Nové zboží: LEGO CITY 60419 Policie a vězení na ostrově

Na vězeňském ostrově, kde nejhledanější zločinci LEGO City plánují jeden z největších útěků v historii, sílí napětí. Na motorovém policejním člunu připlouvají noví vězni, zatímco ostatní vězni se směle věnují svým plánům na útěk.

projít na článek

Nové zboží: LEGO DUPLO 10966 Legrace ve vane:Plovoucí ostrov

LEGO® DUPLO® ostrov se zvířátky přináší skvělou zábavu ve vaně. Zvířátka plavou nebo sedí na ostrově. Dají se spojit i s dalšími stavebnicemi LEGO® Legrace ve vaně.

projít na článek

Nové zboží: LEGO DUPLO 10421 Náklaďák s abecedou

Procvič si skládání slov. Připoj k vozu přívěs a nalož na něj zábavné kostky s písmenky. Z jednotlivých kostek můžeš sestavit jakékoli slovo. Jaké bude to první, které poskládáš?  

projít na článek

Nové zboží: LEGO DUPLO 10416 Péče o zvířátka na farmě

Vydej se na farmu, na které na tebe čeká 8 zvířátek. O zvířátka je potřeba se postarat. Mezi zvířátky nechybí koníky, ovečky, kočičky, kravičky, slepičky a kuřátka.

projít na článek

Novinka: LEGO® DUPLO® 10966 Legrace ve vaně: Plovoucí ostrov

LEGO® DUPLO® ostrov se zvířátky přináší skvělou zábavu ve vaně. Zvířátka plavou nebo sedí na ostrově. Dají se spojit i s dalšími stavebnicemi LEGO® Legrace ve vaně.

projít na článek