Novinka motory Kawasaki FS v modelech Starjet

Novinkou druhé poloviny letošního roku jsou motory Kawasaki FS 651 a FS 691, které montujeme do modelové řady Starjet P5, Starjet P6 a jejich dalších modifikací. Motory Kawasaki FS 651 a FS 691 jsou vysoce výkonné pohonné agregáty navržené pro profesionální využití a jsou oblíbenými a vyhledávanými motory mezi profesionály i náročnými zákazníky. Bez ohledu na to, zda potřebujete motor pro komerční, nebo domácí použití, Kawasaki FS 651 a FS 691 nabízejí vynikající výkon, odolnost a bezkonkurenční spolehlivost. Výkon a výkonové parametry: Motory Kawasaki FS 651 a FS 691 jsou čtyřdobé dvouválcové motory s objemem 726 cm³ o maximálním výkonu 22 a 24 koní při max. 3600 otáčkách za minutu. Jejich vysoký výkon umožňuje spolehlivý a efektivní provoz i v náročných podmínkách, což je klíčové pro profesionální uživatele. Spolehlivost a odolnost: Motory Kawasaki jsou všeobecně známé svou spolehlivostí a odolností. Díky pečlivě navržené konstrukci a použití kvalitních materiálů jsou tyto motory připraveny čelit náročným pracovním podmínkám. Jejich robustní provedení zajišťuje dlouhou životnost a minimalizuje riziko poruch. Pověstná spolehlivost motorů Kawasaki je důležitá pro profesionální uživatele, kteří vyžadují dlouhodobý a bezproblémový provoz. Motory Kawasaki jsou vybaveny pokročilým systémem filtrace vzduchu, který zabraňuje vnikání nečistot a zachovává vysokou kvalitu vzduchu pro spalování. Použití: Díky svému výkonu a spolehlivosti jsou ideální pro komerční využití v profesionálních sekačkách, křovinořezech, zahradních traktorech a dalších zemědělských strojích. Jejich vysoký výkon a odolnost umožňují efektivní práci na větších plochách bez ztráty výkonu. Jejich jedinečné vlastnosti a pokročilé technologie z nich činí ideální volbu pro profesionály i náročné uživatele. Bez ohledu na to, zda potřebujete spolehlivý motor pro komerční, nebo domácí použití, motory Kawasaki do puntíku splní vaše očekávání. Článek Novinka motory Kawasaki FS v modelech Starjet se nejdříve objevil na Seco - české zahradní a travní traktory | TRÁVOBORCI Z JIČÍNA.

projít na článek

Suzuki Hayabusa v detailu: Jeden z nejlepších hypermotocyklů všech dob

Kategorie hyperbiků se zrodila ze závodů mezi výrobci o nejvyšší maximální rychlost v devadesátých letech. Motocykly jako Suzuki Hayabusa, Honda Super Blackbird a Kawasaki ZZR1100 (a později Kawasaki ZZR1400) byly tak velké a výkonné, že vedly k tomu, že

projít na článek

Testovací novinka HP

Lorem ipsum dolor sit amet The post Testovací novinka HP appeared first on Linie Design studio.

projít na článek

Novinka Trimble DA2

Představujeme Vám novinku Trimble DA2  softwarový přijímač nové generace pro GNSS službu Trimble Catalyst. Více informací o Trimble DA2 The post Novinka Trimble DA2 first appeared on GEOTRONICS Praha.

projít na článek

Novinka SILNIČNÍ SADA

/*! elementor - v3.18.0 - 08-12-2023 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#69727d;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#69727d;bo

projít na článek

Temná albová novinka WITHERFALL je tu - navíc i s novým klipem

Čekání na čtvrté album temných melodiků z Los Angeles WITHERFALL je u konce. 31. května vyšla novinka „Sounds Of The Forgotten“. Jako pozornost nám kapela navíc nabízí videoklip k titulní skladbě.

projít na článek