NOVINKA: Myčky ALBA

Myčky mají v Albě Hořovice dlouhou tradici. První mycí stroje ALBA dodávala zákazníkům již před 70 lety. Je mi proto ctí navázat na naše výkonné mycí stroje, z nichž mnohé myjí ještě dnes a nabídnout Vám znovu dokonalé mytí v myčkách ALBA. Věřím, že připravený sortiment, představuje nejucelenější nabídku profesionálních mycích strojů a vy tak můžete nabídnout svým zákazníků atraktivní kvalitní myčky za výhodnou cenu. K myčkám jsme připravili bohaté příslušenství a doplňkové produkty. Kromě na míru připravené mycí chemie je ALBA významným výrobcem nerezového nábytku na zakázku a jsme tak schopni nabídnout k myčkám široký sortiment přesně na míru a dle vašich požadavků vyrobených mycích stolů. Mezi nimi najdete nejen základní, ale třeba i ty válečkové s koncovým senzorem. K sortimentu mycích strojů nepřistupujeme lehkovážně. V rámci souvisejících služeb můžete počítat také s: rozsáhlými a stále rostoucími skladovými zásobami skladovými zásobami náhradních dílů k okamžité expedici obchodním školením servisním školením Pro jejich prodej nás kontaktujte a domluvte si osobní návštěvu obchodního zástupce ALBY.

projít na článek

Fabián

(alba Babí Jan a Noc ozvěn,   mp3 zdarma  z alba Noc ozvěn, text včetně kytarových akordů, auch    )

projít na článek

Princezna

(alba Babí Jan a Noc ozvěn, ukázka mp3  z alba Babí Jan, text včetně kytarových akordů, auch    )   

projít na článek

Kotys

(alba Ryba ryb a Noc ozvěn, ukázka mp3  z alba Noc ozvěn, text včetně kytarových akordů )

projít na článek

Gabréta

(alba Gabréta a Noc ozvěn, mp3 zdarma  z alba Gabréta, notový zápis na stránkách Radia Proglas , text včetně kytarových akordů, too , auch    )

projít na článek

Lze využít CHEMIKÁLII z MYČKY pro SURVIVAL a PREPPING??

Dá se jíst Sůl do myčky nádobí? Co to vlastně je a jak moc je to jedovaté? Dago Na pár příštích dní jsem si dovolil připravit velkou slevovou akci Armyshopu Vlkodlak.cz . Nabídku mnoha krátkodobě zlevněných produktů najdete zde: https://www.vlkodlak.cz/sp

projít na článek