Novinka na trhu pro tuto sezónu

Novinka – na trhu pro tuto sezónu Novinka na trhu ! Panasonic je prvním výrobcem mezi všemi značkami v Evropě, který má certifikované výsledky testů na klimatizační jednotce, která ničí viry a bakterie včetně SARS CoV-2. Je to klimatizace Etherea s technologií nanoe TM X. Neváhejte a chtějte zdravěji žít. Na pořízení klimatizace je nejlepší čas Článek Novinka na trhu pro tuto sezónu se nejdříve objevil na TEPLO - CHLAD s.r.o., Přerov.

projít na článek

Hurá, zahájili jsme sezónu

Po vcelku divokém jaru, plném nečekaných zpráv a emocí na všech frontách, jsme s očekáváním opět odstartovali sezónu. A tak doufáme že si k nám najdou cestu všichni ti co si potřebují zaslouženě oddechnout a po tom všem trochu zvolnit a nabrat síly na vše

projít na článek

Novinka v programu!

Pro milovníky hudby se letos na Seznamováku objevuje novinka v podobě tvorby vlastní muziky pomocí looperu, neboli smyčkovače. Že nevíš, o co jde? Neměj strach, protože náš instruktor Vojta bude vést workshop zabývajicí…

projít na článek

Stáj Mercedes odhalila svůj monopost pro sezonu 2021

Německá automobilka představila svůj vůz formule 1, se kterým bude obhajovat titul konstruktérů z předchozí sezony. Nový monopost nese název W12, přímý nástupce W11, který jsme mohli vidět minulou sezonu.

projít na článek

Oprava čelních oken zcelováním NOVINKA

The post Oprava čelních oken zcelováním NOVINKA appeared first on Autocentrum Vyškov - autoservis, pneuservis a půjčovna vozů.

projít na článek