Novinka v naší nabídce!

Nově Vám nabízíme zaškolení uživatelů účetního programu POHODA přímo u Vás ve firmě. Budeme se Vám věnovat zcela individuálně, nebudete zdržováni dotazy ostatních účastníků školení, ukážeme Vám pouze to, co budete používat. Nebudete muset nikam cestovat. A pro ty, kteří se učí raději ve skupině máme samozřejmě také řešení. Pokud se dohodne více zájemců (např. z řad účastníků našich kurzů), není problém vyškolit vás v naší učebně. Veškeré podrobné informace o nabízených kurzech a seminářích najdete v sekci Kurzy a lektoři => Vzdělávací kurzy a Semináře, školení. NEVÁHEJTE NÁS KONTAKTOVAT!

projít na článek

Novinka v nabídce

Společnost Medsol se stala distributorem amerického výrobce zdravotnických přístrojů Belmont Medical Technologies. V naší nabídce proto nyní nově naleznete přístroj pro ohřev krve a tekutin Buddy Lite.

projít na článek

Gyroskop -Novinka!

Jedinečný adrenalinový zážitek!Od 8.5.2015 nově v nabídce - více informací.

projít na článek

Novinka RGUNLIGHT

Novinka RGUNLIGHT Revoluční novinka a užitečný pomocník do lakovny 

projít na článek

Novinka! Ubrusy šité na míru přímo pro vás!

Milí zákazníci, s potěšením vám představujeme naši nejnovější nabídku – Ubrusy šité na míru přímo pro vás! Ať už máte neobvyklý rozměr stolu nebo chcete, aby váš ubrus perfektně pasoval, my jsme tu pro vás! Proč si vybrat ubrus šitý na míru? Možn

projít na článek

Ty nejvíce TOP záclony z naší nabídky. Ukážeme vám, které to jsou!

V naší nabídce máme pár kousků, které vyčnívají mezi ostatními, ať už designem, materiálem, způsobem výroby nebo cenou. Pokud hledáte novou záclonu, která bude chloubou celé domácnosti, nahlédněte do našeho článku, třeba najdete přesně tu, kterou hledáte.

projít na článek