Novinky na eshopu - Sleva 5% za včasný nákup a prodloužení uzávěrky

Máme tu pár novinek pro objednávání na eshopu, které spouštíme právě teď. Věříme, že nové podmínky vč. možnosti zlevnit si nákup další, novou slevou, uvítáte :-)

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Prodloužení k US opasku LC2 - Oliv

Prodloužení k opasku US - LC2 - Oliv Prodloužení k opasku v olivové barvě. Délka prodloužení: 14 cm Material: Nylon

projít na článek

Dnes odstartovaly největší valentýské slevy! Udělejte si radost nákupem v těchto eshopech :-)

Valentýnské slevy 2020 jsou v plném proudu. Neváhejte využít této mimořádné valentýnské nabídky, zalovte si ve slevách a udělejte si z nakupování fantastický zážitek. Udělat si radost můžete třeba nějakým pěkným kouskem na sebe, luxusním povlečením, roman

projít na článek

Dárkový poukaz (01-2023)

Cena: 1 000,00 KčDárkový poukaz na nákup v eshopu nebo na prodejně ve Vámi určené ceně.Unikátní kód dárkového poukazu Vám bude po zaplacení ELEKTRONICKY zaslán ručně mailem.

projít na článek

Ceny skipasů v Česku letos rostou minimálně, vyplatí se ale koupit online

Skipasy na české sjezdovky letos zdražily jen mírně, většina středisek se rozhodla zachovat loňské ceny. Posiluje také trend plovoucích skipasů a zvýhodněných online předprodejů. Lyžařské pasy se přitom při nákupu na pokladně mohou prodražit až o 100 koru

projít na článek

Valentinská sleva na charter v Chorvatsku

Ve spolupráci s chorvatským Inter yacht nabízíme do 15.2. speciální Valentinskou slevu na charter jachty. Pokud Vás následující nabídka zaujme, prosím urychleně nás kontaktujte. 15% sleva Early booking + 5% Valentinská sleva na všechny chartery do 30.05.

projít na článek