Novinky v českých e-shopech #49

- Novinky Spousta novinek za minulý měsíc. Opravdu hodně. Bezmála 30 nově dostupných věcí od 4 distributorů. Vývojové kity s ESP32, Meshtastic, nářadí, Zigbee brána a spousta dalšího.

projít na článek

Novinky v českých e-shopech #47

- Novinky Meshtastic, meshtastic, meshtastic. E-shopy na tenhle boom slyší a naskladňují vše, co jde. Kromě toho ale v "Novinky v českých e-shopech" za měsíc červen můžete najít nový OLED modul, super výkonný jednodeskový počítač Odroid, příslušenství

projít na článek

Novinky v českých e-shopech #46

- Novinky Květen k nám byl štědrý - třináct novinek od čtyř distributorů. A jsou to samé novinky. Roboti, LoRa desky, herní konzole nebo nejnovější rozšiřující desku s AI pro Raspberry Pi 5.

projít na článek

Novinky v českých e-shopech #45

- Novinky Za měsíc duben jsem vybral 13 novinek od dvou českých distributorů. Vývojová sada pro pěstování rostlin, Arduino Nano 33 BLE v2, Zigbee tester původní vlhkosti, nebo LoRa měřák CO2, teploty a vlhkosti.

projít na článek

Novinky v českých e-shopech #48

- Novinky I když jsou prázdniny, distributoři stále makají a naskladňují jednu zajímavou novinku vedle druhé. Za měsíc Červenec tu máme 15 novinek od třech distributorů. A co si můžete pořídit? Vývojové desky s ESP32-C6 nebo ESP32-S3, DriveHat pro Rasp

projít na článek

Poslední novinky

Novinky z oblasti obrábění, nástrojářství, metrologie a automatizace. Stáhněte si informace o nejnovějších produktech Renishaw, případové studie, technické články a novinky o společnosti.

projít na článek