Novinky z oblasti sond pro CMM, softwaru a retrofitu

Informace o nejnovějších výrobcích společnosti Renishaw pro souřadnicové měřicí stroje (CMM), případové studie a technické články. Měřicí sondy pro souřadnicové měřicí stroje umožňují zvýšit produktivitu kontroly a dosáhnout podstatných úspor nákladů.

projít na článek

Nové, vysoce kompaktní dotekové sondy s rádiovým přenosem přináší výhody měření pro více typů CNC obráběcích strojů

Společnost Renishaw doplňuje svoji špičkovou nabídku sond a softwaru novými systémy dotekových sond pro stroje, včetně soustruhů, kde potřeba přímé viditelnosti způsobuje problémy při optickém přenosu.

projít na článek

Výměnné porty REVO

RCP TC-2, RCP TC-3 a RCP2 zajišťují pružnou, automatickou a velmi rychlou výměnu sond a držáků sond řady REVO®.

projít na článek

Renishaw vstupuje na trh modernizace CMM s řešením „Vše na jednom místě“

Renishaw vstupuje na trh modernizace CMM s řešením „Vše na jednom místě“ Uživatelé všech značek CMM (souřadnicových měřicích strojů) mají nyní možnost zdokonalit jejich měřící funkce díky retrofitu společnosti Renishaw. Renishaw dnes může poskytnout kompl

projít na článek

Poslední novinky

Novinky z oblasti obrábění, nástrojářství, metrologie a automatizace. Stáhněte si informace o nejnovějších produktech Renishaw, případové studie, technické články a novinky o společnosti.

projít na článek

Extrémně přesná obrobková sonda MP250

Sonda MP250, navržená pro brusky, je součástí řady sond RENGAGE™ od společnosti Renishaw, která kombinuje prověřenou technologii silikonových tenzometrických sond s velmi kompaktní elektronikou. Poskytuje tak nepřekonatelnou 3D přesnost a opakovatelnost m

projít na článek