Novinky ze starého hřiště

Územní plán se měnit nebude. Tak lze shrnout výsledek nedávného hlasování zastupitelstva pražského magistrátu, které se týkalo bývalého hřiště, na němž do roku 2007 působil fotbalový klub TJ Břevnov, respektive FC Dragoun Břevnov. (Pozor, neplést s působištěm nedávno vzniklého klubu SK Union Břevnov, který sice na tradici břevnovské kopané navazuje, ale využívá hřiště kousek odtud, kde hrával další břevnovský klub TJ Slavoj.)

projít na článek

Květináč z fotoaparátu

Květináč ze starého fotoaparátu. Dobrý nápad. Dejte si kaktus do starého fotoaparátu! The post Květináč z fotoaparátu first appeared on Kýbl srandy.

projít na článek

Novinka: Dobré elektrokolo můžete udělat i ze starého favorita :-)

Dobré elektrokolo můžete udělat i ze starého favorita. Stačí k tomu přestavbová sada.

projít na článek

MS Teams červencové novinky 2022

Ani v létě Microsoft nezahálí a připravuje spuštění dalších vylepšení a doplňků celého M365 prostředí. V tomto článku se opět zaměříme na novinky v MS Teams, protože jich není málo a navíc stojí za zmínku. Pokud jste uživatelem MS Teams... Příspěvek MS Te

projít na článek

Doplnění kompletního sortimentu KOI a jezírkového vybavení o pečlivě vybrané novinky!

Rozšířili jsme naší nabídku ryb o kategorii okrasných ryb. Veškeré novinky v jezírkovém sortimentu si můžete prohlédnout zde.

projít na článek

Otevřeli jsme nové multifunkční hřiště

Po dlouhých 50 letech došlo k rekonstrukci bývalých antukových kurtů za Starými Pekárnami na Vápence hned naproti společnosti HOSTR Liberec. Na hřišti je nově položený povrch nové generace Playrite Matchplay 2. Přijďte si zahrát. Rezervace na www.tenis-va

projít na článek