Novoroční brunch

Bujaré silvestrovské oslavy se blíží! Je jasný, že po nich je potřeba se náležitě napravit a právě proto jsme si pro vás nachystali NOVOROČNÍ BRUNCH plný vyprošťováků jako třeba: extra silnou česnečku, anglickou snídani, vejce Benedikt, vymazlenou novoroční čočku a spoustu dalšího!The post Novoroční brunch first appeared on NEJEN BISTRO.

projít na článek

MIKULÁŠSKÝ BRUNCH

Tradiční MIKULÁŠSKÝ BRUNCH se blíží! Už v neděli 03/12 v 12h to vypukne a vy neváhejte a udělejte si rezervaci, místa rychle mizí. Nemine vás spousta dobrot, pro vaše dítka skvělé balíčky a samosebou přijdou osobně Mikuláš, čert a anděl. Těšíte se? My moc

projít na článek

SILVESTROVSKÝ BRUNCH

Silvestrovská pohoda u našeho brunche vypukne přesně v 11h. My se o vás budeme hezky starat a vy si užívejte hodování až do 17h. Těšíme se na vás 31/12 a nezapomeňte si udělat rezervaci! The post SILVESTROVSKÝ BRUNCH first appeared on Dock House.

projít na článek

Novoroční ohňostroj

Nový rok se v Třeboni 1. ledna 2024 tradičně oslaví ohňostrojem, odpáleným v podvečer z věže Staré radnice. The post Novoroční ohňostroj appeared first on Penzion Schwarzenberský seník.

projít na článek

NOVOROČNÍ VÝSTUP NA LOVOŠ

34. ročník NOVOROČNÍ VÝSTUP NA LOVOŠ Start: libovolný, 1.1.2013, Lovosice, Cíl: 16:00, Chata na Lovoši Kontakty: Milena ŠIKLOVÁ, ul. Karla Maličkého 981, 410 02 Lovosice Tel.: 606104302 e-mail: [email protected] www: www.kct.lovosice.net

projít na článek