Novoroční jízda 1.1.2023 pohádkovou krajinou koňským spřežením

Vážená veřejnosti, milovníci historie a přírodních krás. Zveme vás na novoroční jízdu formanským vozem taženým těžkým koňským spřežením na vrchol slavné hory Kosíř a blízkého okolí. Do vozu se vejde pohodlně 13 cestujících plus kočí, podkoní a průvodce programu. Pokud bude sníh pojedeme na saních. Každý rok 1. ledna se na vrcholu Kosíře setkává mnoho lidí, přátel a rodin s dětmi. Dobré a horké občerstvení je vždy připraveno a setkání s Kosířanem strážcem Kosíře je vždy překvapení. Začátek jízdy a sraz cestujících vedle Muzea kočárů začíná ve 13.00 hodin a je třeba se na akci teple obléci. Cena jízdenky pro jednu osobu je 2000 Kč. Malé děti do věku 4 let si můžete posadit na klín a tímto jsou zdarma. Je to zážitek pro děti i dospělé. Klapot podkov koní, zvuk rolniček a troubení na trubku potěší i pocestné. Dárková jízdenka, kterou vám po uhrazení zašleme emailem, může sloužit jako dárek pod stromeček, k narozeninám a podobně. Kontakt pro rezervaci: tel.: 602 557 167, email: [email protected], bankovní spojení pro úhradu jízdenek: Fio banka 2501233776/2010 Průvodcem cestou i necestou celého programu budu já osobně. S úctou a láskou k naší zemi za Muzeum kočárů, Václav Obr. The post Novoroční jízda 1.1.2023 pohádkovou krajinou koňským spřežením first appeared on Historické kočáry.

projít na článek

Krajinou barona Ringhoffera 2022

Během pochodu Krajinou barona Ringhoffera, konaného dne 23.4., jsme opět měli kontrolní stanoviště na hrázi Struhařovského rybníka. číst dále ... The post Krajinou barona Ringhoffera 2022 appeared first on ZO ČSV STRUHAŘOV - Včelaři z Kamenice a okolí.

projít na článek

P.F. 2023

Ani letos vás neochudím o tradiční novoroční videopřání, byť letos jen tak rychle a s nic moc zvukem :). Nebyl čas, ztrácet čas :). Nicméně vám všem přeji krásný a úspěšný rok 2023, hlavně hodně zdraví, splněných přání a dobrého času mezi vašimi nejbližší

projít na článek

Účast naší školy na celorepublikové soutěži ROBO 2023

V pondělí a úterý, 27. a 28. listopadu 2023, se účastnili naši žáci ze třídy TI3 Petr Kalčic a Tomáš Miletínský Robotické soutěže ROBO 2023, pořádané Plzeňským krajem, Západočeskou univerzitou a naší školou SOUE Plzeň v areálu naší školy. Z České republik

projít na článek

Novoroční soutěž o audioknihu Achilleova píseň

Hned na začátku nového roku 2017 můžete soutěžit o audioknihu Achilleova píseň.

projít na článek

Novoroční dárek - embarky

Vítejte v roce 2013! Zdárně jsme přežili konec světa (na rozdíl od mnoha trpaslíků). Jako takový opožděný Vánoční dárek anebo včasný novorční dárek tady naleznete embarky! Co že to je embark?

projít na článek