Nový AR 455 - UPEVŇOVAČ SPOJŮ s vynikající rychlostí vytvrzování !

Do našeho produktového portfolia přibyl nový AR 455 - UPEVŇOVAČ SPOJŮ. Je charakteristický vysokou pevností, teplotní a chemickou odolností.

projít na článek

Nový AR 430 - UPEVŇOVAČ SPOJŮ s vysokou pevností již v průmyslovém balení 250 ml!

Z důvodu vysoké poptávky našich zákazníků jsme zavedli Upevňovač spojů - AR 403 i v průmyslovém balení 250ml.

projít na článek

NOVÁ GENERACE ANAEROBNÍCH LEPIDEL 20G43

HTL 20G43 středně pevné jednosložkové průmyslové lepidlo modré barvy pro zajištění šroubových spojů. Vytvrzení produktu (polymerizace) probíhá bez přístupu kyslíku (anaerobně) a za katalytického působení kovu (stykem s kovem). Těsní a zajišťuje široké spe

projít na článek

ROZŠÍŘENÍ NAŠÍ PRODUKTOVÉ ŘADY

Sortiment vysoce kvalitních produktů značky AURATECH posílil o nové přírůstky z řad čističů na různé druhy povrchů, zajišťovačů šroubů, upevňovačů spojů, příslušenství pro anaerobní a konstrukční lepidla.

projít na článek

Canon i-SENSYS LBP223dw

Rychlá černobílá jednofunkční vám umožní jemně vyladit efektivitu ve vaší firmě. Zásluhou vysokých rychlostí tisku a mobilního připojení se dokonale hodí do menších kanceláří. Specifikace Připojení Bezdrátové připojení Vysoké rychlosti tisku 33 str./min

projít na článek

Startujeme nový web

Startujeme pro vás nový web na adrese https://www.vnuci.cz. #startujeme #novyweb #rozumimepotravinam #korenijezivot Článek Startujeme nový web se nejdříve objevil na Hubka-Petrášek a vnuci spol.s r.o..

projít na článek