Nový brněnský velodrom už získává svou podobu

Jeden ze strategických projektů města, sportovní svatostánek, který nemá v Česku ani na Slovensku obdoby, místo, které vrátí brněnským cyklistům možnost pořádat znovu mezinárodní soutěže. To všechno je nový velodrom, jehož stavbu plánuje město Brno už déle než desetiletí. Nyní vedení města představilo jeho plánovanou podobu. Ta vychází z připravované technické studie, která má být hotová v prosinci letošního roku. Velodrom bude stát v ulici Hněvkovského na Komárově.

projít na článek

Ročenka Velodrom 2023

Závod Velká Bíteš Brno […] Príspevok Ročenka Velodrom 2023 zobrazený najskôr TJ FAVORIT BRNO.

projít na článek

Grand Prix Favorit Brno - Přilba Moravy

Závěrem týdne vyvrcholí letošní dráhová sezóna. Ve čtvrtek 15. a v pátek 16. září hostí brněnský velodrom dvoudenní dráhová klání Grand Prix Favorit Brno - Přilba Moravy. V letošním roce se jedná o jediný dráhový podnik zařazený do kalendáře UCI Class 1 v

projít na článek

Nový Škoda Octavia Cup v roce 2016

Promotér zveřejnil konkrétní podobu nového Škoda Octavia CupuŠkoda Octavia Cup třetí generace tak má svou konkrétní podobu, a to včetně kalendáře, formátu závodního víkendu, či tzv. prize money.

projít na článek

Brněnský drak podruhé: Jiří Mičánek jde do boje na domácí trati

O další vítězství bude chtít zabojovat Jiří Mičánek jr. s Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO v tradičním vrchařském závodu Brněnský drak na Masarykově okruhu. Tradiční podnik kalendáře Maverick Hillclimb Czech se jede 16. října.

projít na článek

Výherkyně Jarní soutěže Trefa

Dne 2.6.2017 proběhlo za notářského dohledu losování výherců Jarní soutěže Trefa. Vinotéku Baumatic získává Ivata Peterová z Borovan, espressovač Philips získává Hana Smutková z Velešína a zahradní traktor Mountfield Castel Garden XDC 140 G získává Vladim

projít na článek