Nový design aplikace

Právě chystáme změnu designu aplikace Techtex connected hall – pro ještě jednodušší a přehlednější používání. The post Nový design aplikace appeared first on Techtex.

projít na článek

WOWO design

Představujeme nový design na OSTROfě! Nová značka WOWO DESIGN, to jsou krásné věci ze dřeva. Od jednoduchých prstýnků, náušnic, náhrdelníků kdokonale opracovaným tvarům elegantních šperků amisek. Na své si přijde... Více informací

projít na článek

Maturitní práce, červen 2023

Zpětné ohlédnutí za maturitními pracemi žáků střední školy tak, jak byly k vidění v rámci tradiční výstavy na konci školního roku.

projít na článek

Týdenní žurnál: #25: Práce na „handbooku“ o UI designu pokračují

Záznam z týdne 30. 1. – 5. 2. 2023. ConfidentUI™ – nadčasová příručka pro UI designéry. Kam se projekt vyvíjí? Nový rozbor webu brzy. 2 zajímavé nástroje pro UI design.

projít na článek

Beta verze aplikace Android

Milí uživatelé, pokud používáte mobilní telefon s operačním systémem Android, můžete si vyzkoušet připravovanou, novou verzi aplikace iZUŠ než bude oficiálně vydána pro všechny. V aplikaci Google Play si vyhledáte aplikaci iZUŠ a sjedete kousek níže k

projít na článek

Nový design Dopravy 4K

Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali o uvolnění nového designu D4K, a to v týdnu od 02-06/10. Jedná se o novou úvodní obrazovku + nejpoužívanější formuláře. Postupně budou následovat také ostatní bloky Dopravy 4K.

projít na článek