Nový Ford KA+ přijíždí na český trh!

Společnost Ford Motor Company, s.r.o. uvádí v těchto dnech na český trh inovovaný kompaktní Model KA+, a to hned ve dvou provedeních – Ultimate a Active. Obě verze přijíždějí se změnami v exteriéru i interiéru.

projít na článek

Nový Ford Focus přijíždí

Ford dnes ve světové premiéře představuje zcela nový model Focus, nejpropracovanější a technicky nejlépe vybavený kompaktní Ford všech dob – a to přesně dvacet let po uvedení Focu

projít na článek

Stylové SUV Ford Edge přijíždí v modernizovaném provedení

Ford představuje evropským zákazníkům modernizované provedení luxusního SUV Ford Edge. Je to technicky nejvyspělejší SUV v historii značky.

projít na článek

Český Ford začal přijímat objednávky na nový Ford Focus RS

Milovníci sportovního vozů a obzláště fanoušci rychlých fordů se dočkali: Netrpělivě očekávaný Ford Focus RS, historicky nejrychlejší vůz své modelové řady, je již dnes možno objednat u autorizovaných partnerů Fordu v ČR.

projít na článek

Ford Pro Electric SuperVan přijíždí

Ford dnes začíná psát první elektrifikovanou kapitolu v historii legendárních SuperVanů. Na Festivalu rychlosti v britském Goodwoodu představuje ve světové premiéře extrémně výko

projít na článek

Ford Ranger přijíždí ve variantě Platinum

Společnost Ford Pro dnes představila pick-up Ranger ve výbavovém stupni Platinum. 1Do řady Ranger s ním přichází nová úroveň luxusu.

projít na článek