Nový Ford Transit Custom by mohl pomoci předcházet nehodám způsobeným otevřením dveří v nevhodný okamžik

Dodávky hrají v našich městech stále důležitější roli, mimo jiné kvůli rostoucímu počtu doručovaných zásilek. V městském prostředí často dochází k nehodám, když řidiči otevřou dveře svého vozu, aniž by si všimli, že se k nim blíží jízdní kolo, skútr nebo motocykl.Ford nyní doufá, že zavedením inovativní technologie varování při otevření dveří přispěje ke zvýšení bezpečnosti provozu.

projít na článek

Solární energie a pokročilá umělá inteligence pomáhají s výrobou nového Fordu Transit Custom v "továrně budoucnosti" společnosti Ford Otosan

Společnost Ford Otosan oslavila transformaci svého nejmodernějšího montážního závodu v Yeniköy, kde probíhá výroba nové generace dodávek Ford Transit Custom, která je jedním ze základních stavebních kamenů nabídky užitkových vozů Ford Pro v celé Evropě.

projít na článek

Ford Pro má double! Ford Transit Custom získává titul International Van of the Year a Ford Ranger přidává ocenění International Pick-up Award!

Společnost Ford Pro získala dvojí ocenění, a to International Van of the Year (IVOTY) a International Pick-up Award (IPUA), a to se svým novým modelem Transit Custom van a novou generací pick-upu Ranger.

projít na článek

Ford Pro odhaluje nový Transit Connect, také s s pohonem PHEV

Společnost Ford Pro dnes odhalila novou kompaktní dodávku Transit Connect, která doplňuje novou generaci elektrifikovaných užitkových vozů Transit této značky v Evropě.

projít na článek

Ford Pro představuje nové digitální funkce a vylepšené technologie, které přijdou do Fordu Transit v roce 2024

Společnost Ford Pro dnes oznámila významnou modernizaci modelu Transit - nejprodávanější dodávky na světě1 - která má podnikům pomoci zvládnout více operací a optimalizovat jejich provoz.

projít na článek