NOVÝ HELPDESK od 1.1.2024 !!!

  NOVÝ HELPDESK od 1.1.2024 !!! Vážení zákazníci, od 1.1.2024 používejte prosím náš nový helpdesk na adrese: https://artexhelpdesk.powerappsportals.com/ Níže najdete postup, jak se do nového helpdesku zaregistrovat. Přejeme Vám vše nejlepší do nového roku! Váš ARTEX Team *** Pozvánka pomocí e-mailu (preferovaný postup): Napište nebo zavolejte své kontaktní osobě (konzultant, servisní technik, apod.) ať Vám vygeneruje pozvánku Přijde Vám e-mail s pozvánkou ve které klikněte na link s pozvánkou Po kliku se Vám otevře registrační stránka portálu Pokud máte Microsoft účet, stačí kliknout na tlačítko Microsoft a přihlašovat se do portálu Microsoft účtem. V opačném případě zadejte uživatelské jméno a heslo a zaregistrujte se Zadání invitation code přímo na stránce portálu (alternativní postup): V případě že obdržíte přímo invitation code (například pomocí chatu), můžete jej přímo zadat na stránce portálu: https://artexhelpdesk.powerappsportals.com/ Na stránce klikněte na Redeem invitation: Zadejte invitation code a klikněte na Register Článek NOVÝ HELPDESK od 1.1.2024 !!! se nejdříve objevil na Artex | Informační systémy.

projít na článek

Helpdesk

The post Helpdesk first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Psí helpdesk

The post Psí helpdesk first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2024!

The post VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2024! appeared first on SeneCura.

projít na článek

MS Superbike by se mělo konat v roce 2024 i v Maďarsku

Promotér Dorna uzavřel smlouvu na mistrovství světa superbiků v Maďarsku od roku 2024, místem konání bude nový okruh Balaton Park Circuit v nejvýznamnějším turistickém regionu země. (Jiří Mikšík)

projít na článek

PF 2024

Všem našim pacientům přejeme do nového roku 2024 hodně štěstí, lásky, radosti a především pevné zdraví! The post PF 2024 appeared first on smartMED - MUDr. Jana Klečková, praktický lékař Praha 3.

projít na článek