Nový odjehlovací stroj LISSMAC

Uvedli jsme do provozu nový odjehlovací a brousící stroj LISSMAC. Garantujeme špičkový způsob odjehlování a odhrotování dílů po řezání laserem a vodním paprskem. V současné době je kladen stále větší požadavek na úpravu dílů po řezání laserem a vodním paprskem. Již nestačí vyrobit přesný díl, ale je potřeba díl dále očistit od okují a otřepů, odjehlit ho, nebo zbavit naoxidované vrstvy na hraně řezu a zaoblit hrany. Strojní broušení přináší vysokou produktivitu a mnoho dalších výhod: možnost brousit ocel, nerez, hliník, měď, mosaz apod.  velmi kvalitní ošetření hran i u tvarově složitých dílů možnost opracovávat i foliované díly mokrý proces s kontinuálním sušením jednoduchá obsluha a údržba The post Nový odjehlovací stroj LISSMAC appeared first on AQUADEM s.r.o..

projít na článek

Generální opravy strojů

Svěřte opravu stroje tomu, kdo mu rozumí KOVOSVIT MAS nabízí svým zákazníkům servis strojů, které pocházejí z produkce výrobního závodu v Sezimově Ústí. Zahrnuje generální a střední opravy, modernizace celkové i jednotlivých skupin. Odborníci z KOVOSVIT M

projít na článek

NOVÝ DEN 28.8.2023

Hostem pořadu NOVÝ DEN 28.8.2023 v 8:00 na CNN Prima NEWS byl Martin Trávník, fyzioterapeut, cvičitel metody SPS (SM systém) a zakladatel Centrum zdravých zad. Podívejte se cca v čase 14:44.

projít na článek

Obrábění dílců pro energetiku

Tlakové energetické zařízení Materiál: G-X12CrMoVNbN9-1  Hmotnost: 5 tun   Stroj: WHN 13 CNC Obrábění hrdel vytáčením nožem a frézováním kruhovou interpolací

projít na článek

Can-am Ryker 900 Rally MY2019

Cena 275.000,- Kč Skvělý stroj, se kterým můžete cestovat nebo se jen tak kochat. The post Can-am Ryker 900 Rally MY2019 appeared first on Čtyřkolky Tišnov.

projít na článek