Nový ohraňovací lis TruBend

Technologické vybavení bylo rozšířeno o nový ohraňovací lis Trumpf TruBend 5130. Příspěvek Nový ohraňovací lis TruBend pochází z VÝPRACHTICKÝ s.r.o.

projít na článek

Zveme Vás na Open House Formetal 2023

Termín konání 24. až 26. 5. 2023, vždy od 8 do 16 hodin. Také letos pro Vás připravujeme tradiční Open House Formetal, který se bude konat v květnu v našem showroomu a sídle společnosti v Měšicích u Prahy. Pro velký zájem v minulých ročnících jsme se l

projít na článek

Mezinárodní strojírenský veletrh BRNO 2022 Sp-Tech s.r.o.

Ve dnech 4.-7.10. nás najdete v pavilonu B expozici 29 na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně. Jedná se o nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě. Široké odborné veřejnosti představíme několik unikátních robotizovaných pracovišť.

projít na článek

Dny otevřených dveří Formetal 2022

Termín konání 14. a 15. 9. 2022, vždy od 8 do 16 hodin. I tento rok pro Vás chystáme naše tradiční Dny otevřených dveří Formetal, které se budou konat v polovině září v našem showroomu a sídle společnosti v Měšicích u Prahy. Jako vždy se můžete těši

projít na článek

Startujeme nový web

Startujeme pro vás nový web na adrese https://www.vnuci.cz. #startujeme #novyweb #rozumimepotravinam #korenijezivot Článek Startujeme nový web se nejdříve objevil na Hubka-Petrášek a vnuci spol.s r.o..

projít na článek

Mezinárodní strojírenský veletrh – BRNO 2023 – Sp-Tech s.r.o.

Ve dnech 10.-13.10. nás najdete v pavilonu B expozici 31 na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně. Jedná se o nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě. Široké odborné veřejnosti představíme několik unikátních robotizovaných pracovišť.

projít na článek